Accident mortal în Valea Pădurii. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1744 Vizualizări

Accident mortal în Valea Pădurii. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină

În dimineața zilei de luni, 15 aprilie, în jurul orei 07:55, au fost anunțați pompierii cu privire la un accident rutier pe raza localității Valea Pădurii care s-a soldat cu decesul unei persoane. Din primele informații, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost acroșat de un autoturism aflat în mers, condus de un bărbat de 38 de ani.
„În dimineața zilei de luni, 15 aprilie, în jurul orei 07.55, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a fost sesizat cu privire la producerea unui accident de circulație, pe DJ151 C, în comuna Valea Largă – sat Valea Pădurii. Din primele informații, un bărbat de 45 de ani, în împrejurări ce urmează a fi stabilite cu exactitate din cercetări, ar fi fost accidentat pe partea carosabilă de un autovehicul, condus de un bărbat de 38 de ani, din direcția Valea Largă – Tritenii de Sus”, a transmis biroul de presă al IPJ Mureș.
Din verificările preliminare reiese faptul că, bărbatul de 45 de ani, ar fi fost acroșat de autovehicul, după ce acesta ar fi coborât, în calitate de conducător auto, de la volanul unei autoutilitare, parcate la marginea părții carosabile. În urma evenimentului, bărbatul de 45 de ani a fost rănit, iar din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare acordate de către echipajele medicale la fața locului, a fost declarat decesul acestuia.
Conducătorul de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind continuate cercetările cu privire la circumstanțele concrete și dinamica producerii evenimentului”, mai transmite purtătorul de cuvânt.
(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE