FOTO/VIDEO: Meci demonstrativ de baschet la o școală din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 633 Vizualizări

FOTO/VIDEO: Meci demonstrativ de baschet la o școală din Târgu Mureș

Echipa de baschet masculin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș s-a deplasat luni, 15 aprilie, la Școala Generală nr. 7 din Târgu Mureș, pentru a juca un meci demonstrativ de baschet, în care elevii școlii au fost implicați.
Scopul evenimentului a fost de a se promova sportul și mișcarea în școlile mureșene și în rândul elevilor.


„Este vorba despre inaugurarea terenului multifuncțional de sport pe care l-am câștigat anul trecut în urma proiectului de bugetare participativă. Am amenajat terenul sintetic, iar acum am primit vizita băieților de la CSM Târgu Mureș, fapt care ne bucură foarte mult. Elevii s-au pregătit de câteva zile pentru acest eveniment și abia așteaptă să îi cunoască”, a declarat Körtesi Sándor, directorul școlii.
La eveniment au participat toți elevii școlii, mai exact un număr de 470 de elevi, iar cei care au dorit să își măsoare forțele cu echipa de baschet a orașului, au putut juca alături de ei.
„Majoritatea copiilor umblă la meciurile de baschet, deci nu le sunt necunoscuți acești jucători. Au venit astăzi pregătiți cu mingile și tricourile personale pentru a fi semnate la sfârșit și sunt nerăbdători să îi cunoască mai de aproape, nu doar de pe terenul de baschet”, a mai adăugat acesta.


Echipa de baschet a devenit un adevărat reper pentru tinerii aspiranți, oferindu-le un model demn de urmat și îndrumându-i să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele prin intermediul acestor meciuri.
„Ca și în fiecare an încercăm să promovăm cât mai mult sportul, în special baschetul. Suntem foarte fericiți că putem face fericiți cât mai mulți copii din Târgu Mureș și că putem promova o viață sănătoasă. Am mai organizat astfel de evenimente și anul trecut, la Liceul cu Program Sportiv „Szász Adalbert” și la Școala Generală nr. 18 din Târgu Mureș, iar dacă suntem solicitați, mergem cu drag, răspundem pozitiv la fiecare chemare”, a declarat George Trif, antrenorul echipei de baschet CSM.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE