Seminar despre inovarea IMM-urilor cu ajutorul AI Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

Seminar despre inovarea IMM-urilor cu ajutorul AI

FIT-Digital Innovation Hub organizează la Târgu Mureș, în data de 18 aprilie,  un seminar pentru inovarea IMM-urilor prin inteligența artificială, în care vor fi prezentate cele mai noi metode de dezvoltare în acest domeniu.

„În cadrul acestuia, IMM-urile sunt invitate să facă cunoștință cu inteligența artificială pentru îmbunătățirea performanțelor și productivității la nivelul întreprinderii prin automatizarea proceselor care cândva necesitau intervenția umană.  O demonstraţie bine plănuită care are scopul de a crea o imagine puternică și reală a celor mai avansate sisteme AI va avea loc în cadrul evenimentului, iar IMM-urile vor putea să ia decizii de afaceri mai bune, combinând puterea datelor interne și externe în timp real cu știința decizională și cu infrastructura de calcul”, au transmis organizatorii evenimentului.

Principalele teme ale seminarului vor fi: Fit for the future-Tendințe în AI pentru IMM-uri; introducere în inteligența artificială și potențialul acesteia pentru IMM-uri; formarea operatorilor asistată de  inteligența artificială prin eficientizarea operațiilor de asamblare manuală; AI în acțiune-Midjourney, DALL-E și GPT-4, iar speakerii invitați la eveniment care vor dezbate temele propuse, sunt: Dr. Gabriela Cândea, prof. Univ. dr. Constantin Zamfirescu Bală, conf. Univ. dr. Pîrvu  Bogdan, drd. Ing. Alex Matei.

M.R.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE