BC Nova Vita încheie în corzi campionatul Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

BC Nova Vita încheie în corzi campionatul

Echipa feminină de baschet BC Nova Vita Târgu-Mureş a încheiat campionatul celei de-a patra ediţii în Liga Naţională, prima sub noua denumire a primei divizii la fel cum a început sezonul, cu o înfrângere categorică.

Mureşencele s-au închinat sâmbătă pe teren propriu în faţa ocupantei locului IV în clasament, Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 37-94 (10-27, 13-17, 10-25, 4-25) şi au încheiat sezonul pe locul 13, penultimul. Nu retrogradează deoarece campionatul s-a redus în urma retragerii a două echipe la începutul sezonului. Fără aportul americancei Lashantel Wilson, accidentată în urmă cu două etape, mureşencele au dat o replică palidă adversarei. Au cedat deja din debutul partidei, după un prim sfert în care au primit atâtea puncte câte reuşiseră ele abia spre finalul sfertului al treilea. Walker a înscris primul coş pentru gazde după mai bine de trei minute de joc, la scorul de 0-11. Dealtfel, echipa antrenorului Ionel Brustur a reuşit doar în sfertul secund să ţină relativ pasul cu adversara, singurul în care au primit mai puţin de 20 de puncte şi au înscris peste 10.

Din nou fără replică spre final

Cu peste 20 de puncte avantaj la pauză, 44-23, covăsnencele şi-au continuat marşul pe parcursul părţii a doua a întâlnirii, rulând întreg lotul, în timp ce gazdele au jucat şi de această dată cu doar 7 jucătoare. În acest fel au cedat evident şi din punct de vedere fizic. Aceeaşi Walker a trimis prima minge în coş pentru gazde în ultima parte a jocului, la peste şase minute ale unui sfert în care doar Vincze Andrea a mai reuşit să înscrie pentru Nova Vita.

Pentru mureşence au înscris toate jucătoarele intrate în teren: Danielle Walker 11 (1×3), Vincze Andrea 11 (1), Bartha Borbála 6, Gál Emese 3 (1), Meszáros Kata 2, Alexandra Vlaicu 2 şi Paraidi Tékla 2.

Din echipa oaspete, cele mai eficace jucătoare au fost: Prahalis 18 (1), Pascalău 12, Watson 10, Cursaru 10 (1), Mitov 9 (1), Loyd 8, Bejtic 8 (2), Ivancevic 7, Sinka 6.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE