Primaria Târgu-Mures construieste 48 de garsoniere sociale în Valea Rece Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Primaria Târgu-Mures construieste 48 de garsoniere sociale în Valea Rece

p_10_1_17.jpg
Primaria Târgu-Mures a anuntat demararea unei licitatii pentru construirea unor locuinte sociale în cartierul Valea rece din localitate, valoarea estimata a contractului fiind de 5.700.000 de lei, fara TVA, finantarea urmând sa fie realizata din bugetul local si cel de stat. Conform documentului postat pe site-ul e-licitatie.ro, vor fi realizate patru cladiri de locuinte sociale cu câte doua tronsoane fiecare si câte sase apartamente/tronsoane, adica un total de 48 de apartamente cu o camera, prevazute cu instalatii de apa-canal, electrice si gaz aferente si amenajari exterioare.
Termenul pentru finalizare este de noua luni de la data atribuirii contractului, garantia de participare la licitatie este de 50.000 de lei, iar garantia de buna executie de 7% din valoarea contractului cu TVA. „În apartamentele respective se vor muta locuitorii din zona care în prezent locuiesc în case din chirpici, care vor fi demolate. Speram ca lucrarile sa fie finalizate pâna la sfârsitul acestui an”, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu-Mures.
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 22 ianuarie, ora 14.00, ofertele urmând sa fie deschise joi, 28 ianuarie, ora 12.00, la sediul Primariei, camera 45.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE