VIDEO: Noul Leco Agro, totul pentru întreţinere agricolă Agricultura
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1104 Vizualizări

VIDEO: Noul Leco Agro, totul pentru întreţinere agricolă

1
Aproximativ 100 de invitaţi – clienţi, colaboratori, parteneri de afaceri şi angajaţi – au participat joi, 7 aprilie, la deschiderea noului punct de lucru Leco Agro situat în comuna Cristeşti, strada Principală nr. 563/G. Investiţia face parte din portofoliul companiei Leco Impex SRL Târgu-Mureş, unul din principalii distribuitori pe piaţa întreţinerii industriale din România.

Punctul de lucru îşi focusează activitatea pe un nou segment, respectiv utilaje şi piese pentru întreţinerea agricolă. El a fost amenajat pe un teren de 4.000 de metri pătraţi şi constă într-un magazin cu o suprafaţă de 180 de metri pătraţi, o clădire administrativă şi o hală pentru depozitare cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

Afacere de familie de succes

Amfitrionul evenimentului a fost Bartha Carol, director general al Leco Impex SRL, care a făcut o scurtă prezentare a companiei, o afacere de familie demarată în 1992, la succesul căreia contribuie în egală măsură soţia sa Berta şi fiicele Reka şi Timea. „Suntem o echipă dinamică şi stabilă, în continuă dezvoltare, care doreşte să fie aproape de clienţi. Lucrăm în industrie, am fost focusaţi pe industrie tot timpul, de patru ani am deschis o altă linie, spre agricultură, şi de atunci lucrează alături de noi şi domnul Popoviciu (Ionel Popoviciu – n.r.), care este directorul acestei noi linii Leco”, a spus Bartha Carol. „Sunt foarte mândru de echipa mea. Se zice că dacă vrei să îţi meargă bine să te înconjori de oameni deştepţi! Avem o echipă dinamică, foarte bine pregătită şi stabilă. Dorim să ne dezvoltăm pe partea de piese de schimb prin Leco Agro, să identificăm nevoile din agricultură şi să creăm parteneriate bazate pe încredere, respect reciproc, să fim prompţi, de încredere, iar raportul calitate-preţ să fie corect”, a adăugat directorul general al Leco Impex SRL. În 2015, societatea a asigurat în 2015 un număr de 39 de locuri de muncă, iar în prezent are 42 de angajaţi, număr care va creşte în viitorul apropiat.

2

Membru EPTDA, din 2015

Un alt motiv real de mândrie pentru echipa Leco Impex este calitatea de membru al European Power Transmison Distributors Association (EPTDA), calitate deţinută din ianuarie 2015. „Am fost acceptaţi în acest club select în care suntem doar două firme din România, iar avantajul pe care îl avem din această participare este că funcționăm sub umbrela unei instituții puternice, plus avem relaţii personale cu foarte mulţi producători şi distribuitori din Europa, şi nu numai”, a punctat Bartha Carol. „Suntem între primii cinci distribuitori în domeniul transmisiei de putere în România, oferim nu doar produse de calitate, ci şi soluţii tehnice clienţilor. De exemplu, pentru industrie facem partea de service sau ajutăm la service, iar în agricultură ceea ce putem face este identificarea produselor şi a soluţiilor mai bune. De exemplu, dacă există o problemă cu o curea, putem să facem un studiu de caz şi să oferim soluţia pentru rezolvarea problemei. De asemenea, putem să facem analize de laborator pentru ulei”, a completat directorul general al Leco Impex SRL.

3

Furnizori de prestigiu

Directorul Diviziei Agro din cadrul Leco Impex SRL, Ionel Popoviciu, un excelent cunoscător al segmentului tehnic al agriculturii, a precizat că punctul de lucru deschis la Cristeşti – care se integrează astfel în reţeaua proprie din care mai fac parte punctele de lucru din Târgu-Mureş, Bistriţa şi Sibiu – îşi propune să fie cât mai aproape de nevoile agricultorilor din zonă. În acest sens, Leco Agro a încheiat parteneriate cu furnizori de prestigiu cum ar fi Donghua pentru lanţuri agricole, Gates pentru curele agricole, SKF pentru rulmenţi, Total pentru uleiuri agricole şi Koyo pentru rulmenţi. „Încercăm să fim cât mai aproape de fermieri şi de colaboratorii noştri”, a sintetizat Ionel Popoviciu intenţiile Leco Agro Cristeşti.

4

În prezentarea sa, Ionel Popoviciu a vorbit la rândul lui despre valoarea echipei pe care o coordonează și i-a invitat pe fermieri să viziteze noul depozit, unde există stocuri pentru majoritatea produselor necesare utilajelor agricole.

5

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE