Globalizarea, pericol pentru economiile locale Invatamant
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 263 Vizualizări

Globalizarea, pericol pentru economiile locale

upmClaudiu Maior, consilierul personal al primarului municipiului Târgu-Mureș, a participat joi, 19 mai, la conferința organizată de Universitatea ”Petru Maior” din Târgu-Mureș, intitulată „Globalizare, dialog intercultural şi identitate naţională”.

În deschiderea evenimentului, Claudiu Maior a vorbit despre efectele globalizării, în special asupra identităților și economiilor locale. ”În ceea ce priveşte globalizarea, să avem grijă să nu ne pierdem identitatea naţională. Sper că si dumneavoastră să duceţi mai departe aceste mesaje celor care vă ascultă. În ceea ce priveşte Primăria Târgu-Mureş, aceasta va sta alături de Universitatea „Petru Maior” pentru că este universitatea de suflet a noastră. Chiar dacă uneori am trecut prin momente grele, am fost alături unii de alţii. Vă mulţumim pentru tot ce faceţi”, a afirmat Claudiu Maior.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Dorel consilierul, ai ajuns ca din fost taximetrist acum 25 de ani sa fi invitat la o conferinta!!! ( sigur nu ai inteles tematica deoarece titlul e prea greu pt citit si inteles de catre tine ). Halal Universitate care se coboara la asemenea invitati!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE