Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 44 Vizualizări
E bine de stiut:
6 ianuarie 2009Pentru a-şi păstra proprietăţile nutritive, ouăle pot fi preparate în mai multe feluri. Timpul de fierbere se socoteşte din momentul în care apa începe să clocotească. Ouăle se pun la fiert numai în apa rece. 3 minute – ca să fie moi; 4 minute – ca să fie cleioase; 6 minute – ca să fie tari.; 10 minute – ca să fie foarte tari. 100 g ou ne furnizează: 12 g proteine; un g glucide; 11 g grăsimi; 130 mg sodiu; 130 mg potasiu; 12 mg magneziu; 200 mg fosfor; 50 mg calciu; două mg fier; 40 micrograme caroten; 0,12 micrograme vitamina B6; 2,1 micrograme vitamina B12; 1,7 micrograme vitamina D; 1,2 mg vitamina E; 47 micrograme acid folic.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu