E bine de stiut: Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

E bine de stiut:

Pentru a-şi păstra proprietăţile nutritive, ouăle pot fi preparate în mai multe feluri. Timpul de fierbere se socoteşte din momentul în care apa începe să clocotească. Ouăle se pun la fiert numai în apa rece. 3 minute – ca să fie moi; 4 minute – ca să fie cleioase; 6 minute – ca să fie tari.; 10 minute – ca să fie foarte tari. 100 g ou ne furnizează: 12 g proteine; un g glucide; 11 g grăsimi; 130 mg sodiu; 130 mg potasiu; 12 mg magneziu; 200 mg fosfor; 50 mg calciu; două mg fier; 40 micrograme caroten; 0,12 micrograme vitamina B6; 2,1 micrograme vitamina B12; 1,7 micrograme vitamina D; 1,2 mg vitamina E; 47 micrograme acid folic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE