Pentru Euro, Islanda-România, apoi cu Bulgaria sau Ungaria Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 389 Vizualizări

Pentru Euro, Islanda-România, apoi cu Bulgaria sau Ungaria

Pentru a participa la turneul final al Campionatului European de fotbal din 2020 reprezentativa României va trebui să învingă mai întâi

Islanda, în deplasare.

După o evoluție lamentabilă în grupa preliminară F, unde a învins doar Malta și Feroe, și unele dintre acele victorii obținute cu greutate, României i-au rămas două variante pentru a se califica la Euro 2020. Jocurile de baraj se vor disputa într-o singură manșă, în două etape. România urmează să susțină primul joc în deplasare, în prima cu Islanda sau Scoția, întâlnire care constituie faza semifinală. În cazul victoriei, „tricolorii”, vor susține tot un joc în faza finală, cu gazdele decise în urma tragerii la sorți. În prima variantă, cu trecere de Islanda, adversară urma să fie Bulgaria, Israel sau Ungaria.

Dacă după tragerea la sorți urma să întâlnească Scoția, pentru calificare ar fi urmat o confruntare cu câștigătoarea dintre Norvegia și Serbia.

Sorții ne-au trimis la Reykjavik, iar dacă învingem, ultima adversară va fi învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, gazda urmând a fi decisă prin tragere la sorți.

Jocurile de baraj vor avea loc în luna martie, cu semifinalele în 26 și finalele play-off-ului pe 31 martie. Ratarea calificării ar fi o premieră, fără participarea organizatoarei, mai multe la această ediție.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE