Mamprenoarele organizează: Meet & Learn – Cum ne găsim motivația interioară? Resurse NLP de succes Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Mamprenoarele organizează: Meet & Learn – Cum ne găsim motivația interioară? Resurse NLP de succes

Cum te descurci cu lumea în schimbare din jurul tău? O lume în care automatizarea locurilor de muncă și dispariția finanțelor fac viitorul nesigur. Suntem adânciți în imprevizibil și complexitate. Cu cât descoperim mai mult, cu atât este mai mult de descoperit. Fiecare întrebare, scoate la iveală o altă întrebare. Avem nevoie să dezvoltăm acele abilități și atitudini care să facă sens în acest haos. Avem nevoie să știm cum să găsim certitudinea în noi înșine, despre ceea ce vrem și ceea ce credem când totul în jurul nostru pare să pună la încercare cine suntem.

Avem nevoie să știm cum să râdem, să ne eliberăm, să învățăm, să creștem, să iubim și să mergem mai departe. Avem nevoie de capacitatea de a rămâne pe poziții în situații care ne provoacă stres sau durere și să găsim bucurie în ceea ce facem și în oameni. Învățăm cum să găsim excelența care este în fiecare dintre noi și să o sărbătorim. Suntem aici să învățăm așa cum nu am învățat niciodată până acum.

Succesul vine din interior. Succesul nostru depinde de abilitatea de a fi excelenți în tot ceea ce gândim, spunem și facem.

La baza comportamentului nostru stau valorile noastre. Valorile noastre formează baza sistemului nostru de credințe, operează cel mai adesea la nivel subconștient, deci automat și ne determină cursul vieții. Valorile pot fi determinate doar dacă avem în vedere trei aspecte: Mediul, Neurologia și Cuvintele propriu-zise. Valorile sunt determinate în mod individual. Pot fi descoperite, schimbate și reorganizate.

Despre valori și despre cum să ne setăm obiective Smart va vorbi Anamaria Marocico, trainer certificat de Programare Neuro-Lingvistică, în cadrul primei întâlniri din 2020 Meet & Learn, organizată de comunitatea Mamprenoare Târgu-Mureș.

Când? 11 martie 2020, între orele 17.00 – 20.00.

Unde? InnoWork, strada Romulus Guga nr. 1.

Mai multe detalii, precum și formularul de înscriere, găsiți pe www.mamprenoare.eu, secțiunea ”Evenimente”.

Așteptăm cât mai multe femei cu afaceri proprii din județul Mureș, pentru a ne cunoaște!

 

Larisa POP

Manager comunitate Mamprenoare Târgu-Mureș

www.earome.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE