Rudy Moca, mesaj de Ziua Internaţională a Romilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 731 Vizualizări

Rudy Moca, mesaj de Ziua Internaţională a Romilor

În întreaga lume, azi este celebrată Ziua Internaţională a Romilor, zi aleasă după organizarea primului Congres al romilor de pretutindeni, desfăşurat la Londra în 1971. În România, această  zi este marcată începând cu anul 1990.

Printre cei mai importanți promotori ai culturii rome este Rudy Moca, actor, regizor, activist, și lista ar putea continua, care a transmis, prin intermediul Cotidianului Zi de zi,  un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Romilor.

„Ziua Mondială a Romilor îmi oferă prilejul de a transmite tuturor romilor, indiferent unde s-ar afla, mesajul de La mulți ani binecuvântați / But bersa sasteveste thaj baxtale romale, împreună cu rugămintea de a respecta legile și recomandările autorităților, privind stoparea propagării virusului Covid-19 ! Această sărbătoare să vă întărească asumarea identității etnice-rome, pe care să o sărbătoriți prin dezvoltarea educației, a civilizației, al respectului conviețuirii , în deplină egalitate de drepturi și obligații !”, a declarat Rudy Moca.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE