Szakacs Bela, primar cu 80% în Suplac Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 427 Vizualizări

Szakacs Bela, primar cu 80% în Suplac

Alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Suplac au fost câștigate clar de primarul în exercițiu, Szakacs Bela, care a candidat din partea UDMR și a obținut scorul de 79,69% (738 de voturi). Edilul șef al din Suplac, comună alcătuită din satele Idrifaia, Laslău Mare, Laslău Mic, Suplac și Vaidacuta, a avut un singur contracandidat, pe Bianca Maria Olariu (PNL) care a obținut 188 de voturi (20,30%).

Primarul reales, ”onorat și obligat”

Conform paginii web a Autorității Electorale Permanente, la alegerile locale din data de 27 septembrie la Suplac s-au prezentat la urne 964 de alegători din totalul de 1.920 de alegători înscriși pe listele electorale (prezență de 50,20%), iar 38 de voturi au fost declarate nule.

”Dragi cetățeni ai comunei Suplac! Numărul mare de alegători și proporția de voturi exprimate pentru mine, 80%, mă onorează dar mă și obligă. Mulțumesc echipei mele pentru susținere și ajutor, vouă pentru încrederea acordată, voi face tot posibilul pentru a fi demn de această încredere. În numele echipei noastre, vă mulțumim!”, a transmis Szakacs Bela.

UDMR, majoritate în Consiliul Local

”Bătălia” pentru accederea în Consiliul Local al comunei Suplac s-a dat între 4 formațiuni politice, iar rezultatele sunt următoarele: UDMR (515 de voturi – 57,73%), PSD (182 de voturi – 20,40%), PNL (131 de voturi – 14,68%) și Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” (64 de voturi – 7,17%).

Astfel, cele 11 mandate de consilieri locali s-au distribuit după cum urmează: 6 pentru UDMR, 2 pentru PSD, 2 pentru PNL și 1 pentru Asociația Partida Romilor ”Pro Europa”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE