”Farmacia Viitorului”, concurs pentru studenții farmaciști Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 154 Vizualizări

”Farmacia Viitorului”, concurs pentru studenții farmaciști

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș au informat că studenții Facultății de Farmacie din cadrul UMFST sunt invitați să participe la competiția ,,Farmacia Viitorului”.

,,Programul de educație și voluntariat „Farmacia Viitorului” este dedicat viitorilor farmaciști, în care atenția este îndreptată spre evoluția și provocările meseriei, așteptările pe care studenții le au înainte de a intra pe piața muncii și noile tehnologii și aplicații dedicate. Obiectivele acestui program sunt creșterea gradului de conștientizare cu privire la rolul farmacistului în societate, implicarea studenților în activități practice și educative, dar și crearea unei comunități dedicate studenților farmaciști din România, care să se bucure  de susținerea asociațiilor studențești din centrele universitare ale țării”, au transmis reprezentanții UMFST.

La concurs se pot înscrie studenții din anii I – IV, iar mai multe detalii se pot obține la adresa web farmaciaviitorului.ro.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE