Alexandru György: ”Școlile din Târgu Mureș au fost igienizate!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Alexandru György: ”Școlile din Târgu Mureș au fost igienizate!”

Viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș, Alexandru György, a demontat zvonurile potrivit cărora în acest an unitățile de învățământ din municipiu nu ar fi fost igienizate. În acest sens, vineri, 1 octombrie, Alexandru György a oferit detalii despre igienizarea școlilor din municipiu arătând că în acest sens autoritățile locale au apelat la serviciile unei firme specializate.

”În calitatea mea de viceprimar, responsabil de coordonarea activității Direcției Școli din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș, am avut și am între priorități asigurarea tuturor condițiilor pentru elevii și preșcolarii noștri, astfel încât activitatea școlară să se desfășoare fără sincope, indiferent de evoluția pandemică. Ca atare, toate unitățile școlare de pe raza orașului sunt igienizate la momentul actual, ele beneficiind în ultimele luni de servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, atât în interior, cât și în exteriorul clădirilor, prestate de o firmă specializată. În luna august 2021 au fost efectuate astfel de lucrări în 28 de clădiri de unități de învățământ, iar în luna septembrie 2021 – într-un număr de 32. Factura aferentă acestor servicii s-a ridicat, pentru lunile august – septembrie 2021, la peste 87.000 de lei”, a subliniat, prin intermediul unui text făcut public pe pagina sa de Facebook, viceprimarul municipiului Târgu Mureș.

Totodată, Alexandru György a precizat că ”toate unitățile de învățământ au primit materiale de protecție și soluții dezinfectante, achiziționate de Primăria municipiului Târgu Mureș: 320.000 de măști de protecție de unică folosință, 100.000 de mănuși chirurgicale și mii de litri de dezinfectanți de mâini, de pardosele, de suprafețe, săpun dezinfectant, alături de câteva sute de viziere, combinezoane, acoperitoare de pantofi, covoare dezinfectante termometre de tip pistol etc.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE