Echipă de conducere completă la Prefectura Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1260 Vizualizări

Echipă de conducere completă la Prefectura Mureș

Prin Hotărârea Guvernului nr. 62/2022, Nicolae-Florin Pălășan a fost numit în funcția de subprefect al județului Mureș.

Joi, 13 ianuarie, în cadrul unei videconferințe comune cu reprezentanții Guvernului României și instituțiile prefectului din țară, Nicolae-Florin Pălășan a depus jurământul în funcția de subprefect al județului Mureș. Acesta se alătură subprefectului Nagy Zsigmond, în cadrul echipei conduse de prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

“Cu o echipă de conducere completă, Instituția Prefectului – Județul Mureș își continuă misiunea de a fi în slujba mureșenilor, de a oferi sprijin tuturor primarilor din județul Mureș și de a fi un partener corect pentru toate instituțiile județene și de la nivel local. Oamenii așteaptă de la noi responsabilitate, profesionalism și să ne facem bine treaba. Am convingerea că activitatea noastră se va ridica la înălțimea așteptărilor locuitorilor din județul Mureș și echipa Instituției Prefectului va continua să fie unită și caracterizată de seriozitate în munca de zi cu zi”, a afirmat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Angajament în fața cetățenilor

La finalul evenimentului noul subprefect al județului Mureș, Nicolae-Florin Pălășan, a declarat următoarele: “Funcția de demnitate publică în care am fost învestit reprezintă asumarea unei imense responsabilități, un angajament serios pe care l-am luat în fața Guvernului României şi a cetățenilor, pe care trebuie să îl onorez exemplar. Prin activitatea mea, voi face tot ce este posibil să reprezint un factor de echilibru politic şi administrativ la nivelul județului Mureş, pentru a evita blocajele şi difuncționalitățile în procesul de coordonare, comunicare şi aplicare a măsurilor guvernamentale. Este probabil una dintre cele mai importante provocări din cariera mea profesională, mulțumesc organizației PSD Mureș și tuturor celor care au avut încredere în mine.”

(A.T.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE