VIDEO: Incendii provocate lângă conducte de gaz din Șăulia! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3622 Vizualizări

VIDEO: Incendii provocate lângă conducte de gaz din Șăulia!

Un locuitor al comunei mureșene Șăulia a expediat redacției Zi de Zi joi, 10 martie, imagini filmate în aceeași zi din autoturismul personal în care sunt surprinse câteva incendii care se propagă periculos de aproape de mai multe conducte de gaz metan aflate pe marginea drumului.

Filmările au fost realizate pe Drumul Județean DJ 151, în zona Bujor Hodaie – Bujor, către Miheșu de Câmpie, și potrivit martorului ocular focul ar fi fost pus de câțiva băieți care se deplasau cu o Dacie Duster, care au fugit în momentul în care au fost văzuți.

”A fost o Dacie Duster din care s-au coborât câțiva băieți care au dat foc la vegetație și chiar la baloți de paie. Când i-am întrebat ce fac s-au urcat în mașină și au fugit. După cum se vede, focul este foarte, foarte aproape de conducte de gaz metan și chiar de stâlpi de înaltă tensiune”, a afirmat autorul înregistrărilor video.

”Sper ca Poliția, Pompierii, să îi identifice și apoi să îi sancționeze pe autorii inconștienți ai acestor incendii”, a mai spus cetățeanul care ne-a expediat filmările.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE