”Visul American” adus la Târgu Mureș de Tudor Chirilă Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3471 Vizualizări

”Visul American” adus la Târgu Mureș de Tudor Chirilă

,,Visul American” (“Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, este cea mai recentă premieră a Teatrului de Comedie din București. Spectacolul, care a plecat în primul turneu național post-pandemie, ajunge în Târgu Mureș miercuri, pe 25 mai, la Teatrul Național Târgu Mureș.

”One-man show-ul lui Tudor Chirilă reprezintă un adevărat tur de forță, în care cele nouă monologuri ce compun textul se transformă în tot atâtea personaje a căror interpretare remarcabilă oferă publicului, or timp de o oră și jumătate, o radiografie brutal de sinceră, comică și cinică a Americii și a lumii în care trăim. Este un spectacol de o actualitate frapantă”, au informat organizatorii.

,,Visul American” este un spectacol de Iarina Demian cu Tudor Chirilă; scenografie și costume – Irina Moscu; lighting Design – Daniel Klinger; video design – Dilmana Iordanova. Producătorul spectacolului este Teatrul De Comedie.

Biletele se pot achiziționa exclusiv online de pe platforma https://www.iabilet.ro/bilete-targu-mures-visul-american-74387/

Accesul la spectacol este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE