Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1164 Vizualizări

Ședință extraordinară de Consiliu Local Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe marți, 21 martie 2023, de la ora 14.00, la o ședință extraordinară de lucru.

Potrivit convocatorului, document făcut public pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, ordinea de zi a ședinței are următorul conținut:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea validării Dispoziției de Primar nr. 353 din 6 martie 2023 referitoare la modificarea bugetului Unităţii Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureş pe anul 2023 și rectificarea bugetului Unității Administrativ Teritoriale – Municipiul Târgu Mureș pe anul 2023.

”Documentul înscris în Proiectul Ordinii de zi a şedinţei este pus la dispoziţia consilierilor locali ai Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureş în format electronic. Cu privire la proiectul de hotărâre menţionat, se pot formula şi depune amendamente în condiţiile articolului 138, alineatul 12 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ”, se menționează în convocator.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE