Percheziții în Reghin, la persoane bănuite de furt Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 662 Vizualizări

Percheziții în Reghin, la persoane bănuite de furt

Polițiștii de investigații criminale ai Poliției Municipiului Reghin, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat 5 percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt. Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reținut de polițiști, pentru o perioadă de 24 de ore.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în data de 28 martie a.c., Poliția Municipiului Reghin a fost sesizată, de către un bărbat, referitor la faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o societate comercială a cărui reprezentant este, de unde au sustras mai multe elemente metalice, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei.

”Cu ocazia celor cinci percheziții desfășurate în municipiul Reghin, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză, prejudiciul cauzat fiind recuperat parțial. De asemenea, în urma activităților derulate, 14 persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri. În baza probatoriului administrat, față de un bărbat de 34 de ani, din Reghin, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind condus și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Mureș, în vederea executării măsurii”, a informat sursa citată.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Poliției municipiului Reghin. De asemenea, la percheziții au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Regele Ferdinand” Târgu Mureș.

”Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reghin, în vederea documentării întregii activități infracționale”, se mai menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: Arhivă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE