Distincţiile Ziarului la ediţia a treia Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Distincţiile Ziarului la ediţia a treia

20_distinctii.jpgZiarul de Mureş şi-a făcut un bun obicei de a organiza în fiecare an o petrecere grandioasă în semn de respect pentru cei care ne sunt colaboratori zi de zi. Petrecerile Ziarului au demonstrat că între presă şi cei despre care scriem se poate decreta, chiar şi numai pentru o seară, reconcilierea totală. De asemenea, petrecerile sunt marcate de Distincţiile Ziarului oferite celor mai merituoşi colaboratori.
Important este că reuşim de fiecare dată, nu doar faptul în sine că ne întâlnim pentru a ne distra, să discutăm în afara cadrului oficial despre multe dintre problemele care ne leagă sau dezbină, că, ajungând să ne cunoaştem mai bine, găsim mai uşor căile de comunicare.
Petrecerea Ziarului va avea loc vineri şi suntem încântaţi că alături de noi, cei care suntem de la începuturile ziarului, avem colegi noi, care, chiar dacă sunt tineri, tratează cu multă responsabilitate toate situaţiile. Invitaţii noştri vor avea ocazia de a ne cunoaşte pe toţi, o echipă puternică, o echipă unită care a reuşit să revoluţioneze presa locală.
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE