La birtu’ din cartier Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

La birtu’ din cartier

În drumul nostru prin localurile mureşene am dat astăzi peste un bar de cartier, puţin “fardat” şi renovat. Însă tot birt a rămas. Şi chiar dacă a încercat o schimbare de nume, tot nu a ieşit ceva modern, ci mai degrabă kitschos: Café-bar Doina.
Se află în cartierul 7 Noiembrie şi este acolo de foarte multă vreme. Recent s-au pus geamuri termopan, s-a schimbat mobilierul şi s-a montat un bar modern. Însă clienţii au rămas aceeaşi. Fără intenţia de a jigni pe cineva, trebuie spus că barul este frecventat mai mult de alcoolici. Altfel nu-mi pot explica de ce era arhi-plin încă de la primele ore ale dimineţii.
Localul, în afară de curăţănie şi un spaţiu relativ mare, nu oferă prea multe. Pereţi goi, fără nici un decor, mult fum de ţigară şi clienţi veniţi parcă din rândul celor mai pesimişti oameni. Era să uităm de perdelele (ce-i drept, curate) mult prea demodate, care se potrivesc cu geamurile termopane ca nuca în perete. Mobilierul este ceva mai nou, dar parcă tot aduce aminte de cafenelele de acum 10-20 de ani. Cam acesta ar fi decorul. Trecând la oferta de băuturi, vom vedea că nici ea nu este prea “colorată”. Câteva sortimente de bere şi de votcă, două-trei feluri de sucuri şi cafea. În rest, mare lucru nu e. Din acest punct de vedere ar mai fi mult de lucrat. Partea bună vine de la preţurile mai mult decât acceptabile. Este un bar ieftin, de unde nu veţi ieşi cu portofelul prea afectat.
Dacă ar fi să recomandăm cuiva localul nu ştiu cui l-am putea indica. Poate doar celor care vor să bea ceva pe bani puţini.
Cătălin HEGHEŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE