Trandafiri sau parfumuri, cadourile speciale Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

Trandafiri sau parfumuri, cadourile speciale

183_vanzari.gifVânzările la jucăriile de pluş, perniţe, flori şi jucării erotice au crescut semnificativ cu ocazia zilei de Sfântul Valentin, fiind solicitate luni mai mult decât într-o zi obişnuită.

Bărbaţi cu flori în mână, femei cu cadouri, tineri fericiţi. Luni a fost ziua lor, a tuturor îndrăgostiţilor de pe glob. Marea majoritate a celor ce iubesc sunt de părere că nu au nevoie de o zi numai a lor dar, surpriză, în această zi iubăreţii şi-au oferit cele mai multe cadouri, fapt ce a adus comercianţilor câştiguri importante.
La florăriile din Târgu Mureş trandafirii roşii au fost la mare căutare. Chiar dacă unul costă 75.000 lei, acest lucru nu i-a oprit pe bărbaţi să le ofere iubitelor buchete frumos aranjate. Cei cu mai puţini bani s-au mulţumit cu câte un singur fir.
Obiectele de decor s-au vândut ca pâinea caldă, reprezentanţii magazinelor cu specific mărturisind că vânzările au fost semnificative. Cei care au căutat un cadou s-au orientat către periniţele în formă de inimă, căni pentru două persoane şi tot ce reprezintă iubirea.
Parfumurile şi bijuteriile sunt preferatele femeilor rafinate. Tocmai de aceea, bărbaţii cu suport financiar au optat de Valentine’s Day pentru parfumurile cu renume, fără să-i oprească preţurile ridicate ale acestora, peste două milioane de lei. Parfumeriile au înregistrat luni, vânzări record. Cele mai solicitate parfumuri au fost cele de la Gyvenchy, respectiv Haut Couture şi Amarige, la fel şi cele produse de Clinique şi Giorgio Armani. Vânzătoarea unei parfumerii din Mureş, Edith Sajnar, spune că ieri a fost îmbulzeală mare şi că de cele mai multe ori bărbaţii stăteau în magazin chiar şi o oră până să se decidă: “Suntem obligate să întrebăm bărbaţii ce femei au lângă ei, tocmai pentru a le sugera un parfum. Bărbaţii nu prea ştiu ce să aleagă şi de cele mai multe ori o dau în bară. Noi îi ajutăm şi le dăm sfaturi”.
Chiar şi magazinele de obicei mai rar călcate de clienţi, ca sex-shopurile, au înregistrat de Valentine’s Day vânzări record.
Cd-urile cu muzica de cameră, lumânările, şampania şi alte detalii fără de care nu se poate crea o noapte romantică au fost solicitate intens de mureşeni. Cu partener şi bani de buzunar, ziua îndrăgostiţilor s-a dovedi a fi una reuşită, atât pentru cei ce iubesc cât şi pentru comercianţi.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE