Nişte ţărani, dar fără bun simţ Editorial
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Nişte ţărani, dar fără bun simţ

327_cora.gifEste foarte bine că au ajuns liberalii la putere, altfel i-am fi considerat în continuare nişte persoane destul de onorabile, preocupate de bunul mers al ţării. Acum, că au pâinea şi cuţitul, demonstrează cam câte parale fac. Deoarece preşedintele Traian Băsescu a condamnat faptul că se genera-lizează, că se evită datele concrete, dar a mai spus că nu va tolera ilegalităţile, iar dacă vin din zona Alianţei, cu atât mai mult le va taxa, aş vrea să-i semnalez şefului statului că aliaţii lui sunt nişte nesimţiţi. Adică libe-ralii, pentru că partidul din care făcea parte domnul preşedinte şi pe care îl mai conduce şi acum din umbră este ca apa sfinţită, pe plan local.
Nu am nici o speranţă că ei se vor îndrepta, că vor redeveni brusc acei oameni blânzi cum se străduiau să pară când erau în opoziţie; cred că mai mult îi voi întărâta, că, la fel ca pesediştii, vor încerca să-mi facă tot felul de şicane, dar am datoria de a spune cititorilor de ce sunt aşa de nesimţiţi. Astăzi doar un exemplu, dar cu siguranţă că acestea vor continua. Liberalii mureşeni s-au pus pe jaf, iar dacă aveaţi impresia că în ţara asta nu mai e nimic de furat, vă înşelaţi. Dacă ar fi avut inte-ligenţa să fure discret, fără a năvăli ca o haită de hiene, aş fi procedat la fel de discret şi poate că m-aş fi limitat la a-i trage de mânecă. Dacă ar fi avut inte-ligenţa să vă respecte pe voi, cei care i-aţi adus aici, cei care nu vreţi nici funcţii de pădurari şefi, nici de directori la finanţe, aş fi părut deplasată cu acest articol şi, pe bună dreptate, m-aţi fi la-pidat. Pentru că, nu-i aşa, ma-joritatea ne-am dorit o schimbare?
Însă, în marea lor nesimţire, capii liberalilor mureşeni, prin vocea deputatului Eugen Nico-lăescu, transmit că nu dau doi bani pe presa locală. Nici nu ar fi de aşteptat mai mult de la un mitic paraşutat din greşeală în inima Ardealului, ci de la cei care îl susţin şi apără. Dacă ar fi spus că nu dă doi bani pe mine sau, nominal, pe unul dintre colegii mei, nu aş fi spus nimic, doar nu este nimeni obligat să ne aprecieze. Însă, generalizând, ne desconsideră şi pe noi, dar şi pe voi toţi, cititori, telespectatori sau ascultători. Cu aceeaşi ne-simţire s-a debarasat şi bătut joc de cei care l-au sprijinit financiar când liberalii nu aveau bani nici de o masă organizată. Acum, că s-au ajuns, îşi spun probabil că vor fura destul cât să cumpere şi presa şi să-şi şi plătească nu doar mesele la restaurant ci să se îmbuibe până nu mai pot. Cât nu erau la putere nu mai puteau de dragul presei, acum o detestă.
Cora Muntean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE