O parte din viaţa ta Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

O parte din viaţa ta

Pentru cititori, un număr de ziar trăieşte doar o zi sau, poate, numai câteva ore. Or, poate, numai câteva minute, cât îl răsfoieşte, după care îl aruncă plictisit, încântat sau scârbit peste un morman de hârtii care vor ajunge la gunoi. Pentru cei care fac ziarul, fiecare pagină, fiecare fotografie, fiecare titlu înseamnă o clipă ce va dăinui veşnic. Am adunat toate clipele şi vi le dăruim astăzi vouă, cititorilor pe care i-am avut permanent şi celor pe care i-am câştigat pe parcurs, într-un an marcat de bucurii, de tristeţi sau de, uneori, neputinţa că problemele pe care ni le-aţi prezentat au rămas doar la stadiul de articol în ziar.
Zi de Zi a apărut într-un an greu, electoral şi, cel puţin din acest punct de vedere, simţim că ne-am făcut pe deplin datoria, că am fost echidistanţi chiar dacă am părut a fi uneori răi. Majoritatea mesajelor pe care ni le-aţi transmis ne-au spus acest lucru. Am prezentat ilegalităţile fostei puteri şi continuăm să vă prezentăm obiectiv şi ceea ce face actuala putere. Rămânem consecvenţi principiului că principala noastră menire este informaţia pe care trebuie să o primiţi cât mai exact. Zi de Zi a apărut ca o completare zilnică a informaţiei pe care ZIARUL de Mureş a început să o prezinte altfel în peisajul totuşi monoton al oraşului încă de acum aproape trei ani. Nu ştim dacă suntem cei mai buni, dar cu siguranţă suntem altfel, mai apropiaţi de o presă de tip occidental, care critică fără reţinere, altfel decât presa comodă cu care era obişnuit publicul, din păguboasa credinţă a unora că oraşul este mic şi nu e bine să te pui rău cu nimeni, în special nu cu autorităţile statului.
Zi de Zi a pătruns în toate mediile, de la cele politice la sport, de la administraţia publică la sănătate, de la cele mai elevate evenimente la sărăcia lucie a unui cătun pe care până şi timpul l-a uitat. Ne-au impresionat şi sensibilizat durerile unora, am fost bucuroşi de realizările altora şi uneori am fost nevoiţi să prisvim fără cuvinte scene de toate felurile. Pe unii i-am supărat, alţii ne dispreţuiesc de la înălţimea puterii sau a banului, dar toţi sunt avizi după informaţie.
Într-un an nu am adunat doar experienţă – adăugată la ceea ce deja aveam – sau provocare, pentru cei care de-abia au păşit în miraculoasa lume a presei. Într-un an am acumulat responsabilitatea fiecărui cuvânt scris şi am analizat greşelile pe care orice om le face, cu voie sau fără voie.
Suntem mulţumiţi atâta vreme cât voi, cititorii, ne căutaţi şi ne semnalaţi problemele sau bucuriile voastre şi dacă am reuşit să devenim o clipă din viaţa voastră înseamnă că toate aceste clipe vor forma anii pe care ne dorim să-i petrecem împreună.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE