Între barbă şi mustaţă Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Între barbă şi mustaţă

516_Intr.gifAspectul fizic este, ca ambalajul unui cadou, cartea de vizită a unui om. Îl face sau nu haina pe om? O întrebare care provoacă încă multe controverse deoarece există oameni de mare valoare care nu pun prea mult preţ pe aspectul lor fizic. Deoarece cred că sunt mai interesanţi sau, din obişnuinţă, mulţi dintre bărbaţi poartă acum barbă stil cioc.
Frizura şi modul în care bărbaţii se barbieresc relevă câte ceva din caracterul lor. Masculii care vor un alt look îşi schimbă tunsoarea, îşi lasă un cioc discret sau o barbă stufoasă.
Şaten, proaspăt ras sau cu mustaţă şi cioc, clasic sau nonconformist, consilierul PSD Mihai Lup din Iernut rămâne la fel de carismatic în orice variantă.
Doi purtători de barbă şi cioc din Reghin primarul Nagy Andras împreună cu viceprimarul Sorin Pui, aceşti macho ai Reghinului, împreună fac un cuplu bilingv de invidiat. Marko Bela, aici în adevărata sa splendoare: atrăgător şi senzual în varianta fără păr şi cu cioc.
Ştefan Vas, liderul CNSLR Frăţia, este astăzi în varianta artistului modern. Barba lui albă ne duce cu gândul la un om boem şi nu un lider sindical care se bate pentru drepturile a mii de muncitori.
Sorin Lazăr, cel care a ratat la mustaţă funcţia de prefect este mereu aranjat, pieptănat, semn că în oglindă s-a uitat.
Foarte multe dintre femei preferă să vadă şi să fie atinse de un bărbat proaspăt bărbierit care emană mirosuri discrete de parfum, însă o barbă sau mustaţă cu personalitate poate îngenunchea o asemenea imagine. Totul depinde de gustul fiecăruia sau fiecăreia.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE