E nevoie de multe calmante Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

E nevoie de multe calmante

583_ENevoieCal.gifNaşul de la B1 TV este din ce în ce mai nervos pe invitaţii lui. Se agită, strigă, se chinuie să-i bage în colţ cu un aer de aroganţă maximă. Emisiunea de joi seara cu Viorel Hrebenciuc, care "rupe tăcerea", a fost de-a dreptul delicioasă. Hrebe parcă tocmai venise de la o şedinţă de masaj erotic, atât de relaxat şi "monfişist" era. Observând derapajele nervoase ale lui Moraru, ba se uita la ceas, ba îşi căuta telefonul să cheme salvarea. Totuşi, nervii lu' Răducu au folosit la ceva. Scos din pepeni, Hrebe s-a declarat indignat de faptul că Ion Cristoiu l-a acuzat prin 1993 că este corupt şi a scăpat porumbelul pe post: "atunci nu eram corupt". Dar când aţi început, domnu' Hrebe, dacă nu vă e cu supărare, să ştim să aranjăm cronologic evoluţia corupţiei domniei voastre?
Tartorul PSD, care este, a fost şi va fi, părea extrem de relaxat când vorbea despre "scandalul" de la Adevărul şi, deşi ştia mult prea multe amănunte, băga mâna în foc că nu are nici o implicaţie. Nici măcar dacă Andrei Iucinu este sau nu copilul lui Tinu nu putea garanta.
Apoi a sunat Taher, nimeni altul decât mahărul de la Mariott, care a povestit despre "brietenia" lui cu Dumitru Tinu şi, aparent fără nici o legătură, l-a jignit pe un alt consumator de distonocalme, Corneliu Vadim Tudor. Aşadar, a sunat Taher foarte supărat că pentru orice se întâmplă în România este considerat el vinovat. De fapt, a început să spună programul de revelion de la Mariott şi mi-a picat telecomanda peste gură când am aflat cât e meniul acolo, 500 de para, prin urmare domnul Tinu (iertat fie) nu a putut să-şi bea ultima cafea acolo înainte de accident, deoarece nu-şi rezervase masa de revelion şi, pentru oricine, localul este închis, dacă nu are rezervare.
În cele din urmă nu am putut afla cum au ajuns fraţi de cruce controversatul Taher şi proprietarul ziarului Adevărul, dar am aflat că această lungă "brietenie" se baza pe un iaurt şi grătar, consumate de ziarist pe proprietatea investitorului, după ce-şi preda editorialul. Acum, ce legătură o fi între un purtător de Armani şi Hugo Boss şi un tip care părea desprins din istoria de la Ştefan Gheorghiu, purtător de costum demodat, rămâne un mister. Sau Tinu o fi purtat costumele alea la concurenţă cu gecile lui CTP?
Se pare că dacă vrei să te faci "breten", chiar frate cu Taher trebuie să fii mare consumator de grătar şi iaurturi, deoarece şi prietenia lui cu tatăl lui Gigi Becali a început tot la un asemenea festin. După ce a spus de Vadim că i-a plătit prin 1986 deplasarea la un meci în Spania a sunat tribunul şi dă-i să sune. Cei doi au avut o conversaţie simultană de înjurii până când regia le-a tăiat microfonul. Dacă cei de la combaterea discriminării au prins ideea că "arabii ăştia să plece în ţara lor", atunci Vadim s-ar mai putea alege cu un dosar.
În acest timp Hrebe îşi freca satisfăcut palmele iar Moraru tot încerca să-i ofere caseta şi scriptul emisiunii. "Le am, domnule (Hrebe îi tot uita numele Naşului), pe amândouă", a spus Hrebe şi a plecat înainte ca Radu să i le îndese cu forţa într-o plasă de un leu.
Din această emisiune nu s-a putut afla nimic din misterele Adevărului, dar a fost o distracţie pe cinste. Aşteptăm cu sufletul la gură ca şi CTP să mai rupă o dată gâtul tăcerii şi să mai povestească despre cum controla Taher şi Hrebe politica editorială a Adevărului.
A, şi ne-a scăpat ceva: prietenia lui Hrebe cu Taher pe ce se bazează?
Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE