Boloni: ''Ajutaţi fotbalul''! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Boloni: ''Ajutaţi fotbalul''!

629_BoloniAjut.gifCampania de promovare a celui mai important eveniment sportiv al anului 2005, Boloni Football Show, a fost lansată oficial ieri, la Radio Târgu Mureş l Banii adunaţi la această gală vor fi donaţi Liceului cu Program Sportiv, într-o campanie de relansare a fotbalului mureşean
l Demersul lui Boloni va fi şi un exemplu pentru politicienii şi edilii municipiului, care să îi determine pe aceştia să ajute cu adevărat sportul şi, în special, fotbalul mureşean l Cotidianul Zi de Zi, partener media al Galei, va avea un rol important în desfăşurarea evenimentului l Începând de marţi, 5 aprilie, vom publica în fiecare număr materiale legate de marele eveniment din 29 aprilie

Boloni Football Show 2005 va readuce Târgu Mureşul în atenţia microbiştilor din România. Într-un mesaj transmis celor prezenţi la momentul lansării campaniei de promovare, Boloni a motivat intenţia organizării galei:
“În primul rând va fi o ocazie de a mă reîntâlni cu cei care mi-au fost colegi la ASA şi îmi sunt prieteni, cei cu care am alcătuit o echipă cu valoare sportivă şi umană. De asemenea, va fi prilej de reîntâlnire cu mii de suporteri care ne-au îndrăgit şi ne-au susţinut ani de zile.
În al doilea rând, dorim ca prin prezenţa noastră la această gală, atenţia celor din fotbalul românesc să fie îndreptată din nou spre Târgu Mureş, aşa cum a fost cu ani în urmă. Chiar dacă acest lucru se va petrece pentru puţin timp, eu sper ca cei care pot ajuta sportul mureşean, în special fotbalul, să se implice mai mult în relansarea lui.
Al treilea motiv este acela de a sprijini fotbalul la nivel de copii. Toţi banii adunaţi din vânzarea de bilete vor fi donaţi micilor fotbalişti de la Liceul cu Program Sportiv.”
Pentru că nu poate anticipa exact ce sprijin va veni din partea sponsorilor locali sau naţionali pentru organizarea acestui eveniment, iniţiatorul ei, Ladislau Boloni, a depus deja într-un cont personal destinat susţinerii evenimentului câteva mii de euro.
Mai mulţi sponsori locali şi mai ales naţionali s-au arătat interesaţi de spijinirea Galei Boloni. Printre aceştia din urmă se numără şi firma Ecomax, din Cluj, condusă de principalul finanţator al divizionarei A de fotbal CFR Cluj, Paszkany Zoltan.
Aproape sigur partida dintre ASA 1975-1985 şi Naţionala României, din care vor face parte nume grele ale fotbalului, precum Nicolae Dobrin, Mircea Rednic, Dumitru Prodan, Helmut Dukadam, Ilie Balaci, Victor Piţurcă, Ştefan Iovan, Aurel Ţicleanu, Flavius Domide, Tudorel Stoica, Selymes Tibor, Marcel Puşcaş şi alţii va fi transmisă în direct de TVR 1.
Conform celor spuse de Cseh Gabor, preşedintele fundaţiei PRO XXI, unul dintre principalii organizatori ai evenimentului, programul va mai cuprinde un meci de fotbal între copii, un joc între politicieni locali şi parlamentari mureşeni, un program de videoproiecţii cu evoluţii ale lui Boloni în naţională şi la ASA, microrecitaluri de muzică, parada modei şi dans sportiv.
Gala va fi comentată de Cristian Ţopescu şi de actorul Nagy Istvan. Spectacolul urmează să aibă loc pe 29 aprilie, în Sala Polivalentă, începând cu ora 17.
Florin MARCEL
fmarcel@zi-de-zi.ro

Antrenorii Szalkay şi Frunda
Fără îndoială, unul dintre cele mai savuroase momente ale Galei va fi meciul de fotbal dintre politicieni. Pe banca tehnică se vor înfrunta Szalkai Jozsef (foto st), directorul Piraeus Bank, şi senatorul Gyorgy Frunda (foto dr). Primul va dirija echipa politicienilor locali, în timp ce al doilea va da indicaţii tactice echipei parlamentarilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE