Samsung în top Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Samsung în top

820_Samsung.gifSamsung aduce în România două dintre cele mai avansate şi moderne telefoane mobile din gamă – SGH D500 şi SGH E850. Samsung SGH-D500 a fost vedeta Congresului 3GSM de la Cannes, unde a câştigat titlul de „Telefonul Anului 2005".

Premiul, decernat de GSM Association, recunoaşte excelenţa în design şi inovaţie în domeniul telefoanelor mobile. SGH-D500, prezent acum pe piaţa locală, este primul telefon Samsung cu tehnologie Bluetooth. Telefonul dispune de o agendă cu 1.000 de locaţii şi un organizer, fiind capabil să funcţioneze în trei frecvenţe de bandă şi dispunând de sistemul Accenture, de îmbunătăţire a clarităţii vocii. Telefonul dispune de design-ul soft-touch slide-up cu antenă internă, capacitate de stocare de 96MB, cameră de 1,3 megapixeli cu blitz, posibilitate de înregistrare video şi de transmitere de mesaje video, e-mail, şi syncML, polifonie pe 64 de tonuri, speakerphone, ecran TFT-LCD de 1,9 inci, 262.144 de culori şi player MP3. Terminalul dispune şi funcţia de „client e-mail" încorporată, posibilitatea organizării de conferinţe telefonice cu mai mulţi parteneri, funcţii vCard şi vCalendar, GPRS, WAP şi port infraroşu. Camera digitală încorporată capabilă să fotografieze la o rezoluţie de un megapixel şi să filmeze până la o oră în format digital, playerul media compatibil mp3 precum şi memoria de 96 de MB pot transforma telefonul într-o bibliotecă multimedia la purtător. Porturile USB şi IrDA sunt destinate să asigure conexiunea cu majoritatea dispozitivelor care utilizează aceste standarde.
Cel de-al doilea telefon lansat de Samsung în România, SGH-E850, se remarcă camera digitală ascunsă încorporată. Camera retractabilă nu este vizibilă decât în momentul fotografierii. SGH-E850 este echipat cu un sistem de deschidere slide-up şi ecran TFT în 65.536 de culori. Atunci când utilizatorul este apelat de cineva, cu ajutorul funcţiei Caller-ID,
ecranul telefonului poate afişa fotografia apelantului. SGH-E850 este echipat cu o agendă ce permite până la 1.000 de intrări, organizer cu memorie pentru 10 evenimente, oferind şi posibilitatea de a stoca 200 de SMS-uri. Noul telefon Samsung este un telefon mobil dual-band de dimensiuni reduse (87x43x23mm). Terminalul pune la dispoziţie toate modalităţile de comunicare, cum ar fi MMS, WAP 2.0, GPRS Clasa 1.0, sau port infraroşu, jocuri şi aplicaţii Java.

Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE