Acces interzis la Carnaval Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Acces interzis la Carnaval

922_Acces.gifRomsilva a cerut Direcţiei Silvice Mureş să întrerupă orice relaţii de colaborare cu Viorel Bubău, în urma scandalului în care acesta din urmă este acuzat că a bătut-o pe Mădălina Henteş. Mai mult, Romsilva a dat un ordin prin care Bubău nu mai poate să îl încalece pe Carnaval, partenerul său la JO de la Atena de anul trecut, iar cei zece cai aparţinând familiei Bubău, care sunt încă adăpostiţi la Depozitul de Armăsari al Direcţiei Silvice Mureş vor fi daţi afară. Contractul de pensiune dintre Romsilva şi Bubău a fost denunţat pentru că jocheul nu vrea să plătească chiria pe care o solicită instituţia.

Cei zece cai ai familiei Bubău, care sunt adăpostiţi la Depozitul de Armăsari al Direcţiei Silvice Mureş, trebuie scoşi de acolo. Viorel Bubău a primit un ultimatum din partea Direcţiei Silvice Mureş, după ce acesta a fost acuzat de Mădălina Henteş că ar fi bătut-o cu bestialitate. Evacuarea cailor lui Bubău are însă şi un alt motiv, respectiv refuzul primarului din Sântana de a accepta chiria cerută de conducerea Regiei Naţionale a Pădurilor pentru serviciile de pensiune acordate cailor. Tarifele au crescut de la 1,6 euro la 8 euro pe zi pentru fiecare cal.
Directorul tehnic al Direcţiei Silvice Mureş, Cosmin Lechinţan, a declarat ieri că au fost denunţate toate contractele existente între jocheu şi regie. "Am decis încetarea unilaterală a acelor contracte", a declarat Lechinţan, potrivit căruia a fost reziliat şi contractul de antrenorat încheiat între Viorel Bubău şi Direcţia Silvică. Nu în ultimul rând, un ordin venit de la RNP îi interzice lui Bubău să încalece calul Carnaval, cel cu care s-a prezentat la JO de la Atena în 2004. Ordinul cu pricina interzice de asemenea încălecarea cailor aparţinând RNP de alte persoane decât de angajaţi ai regiei. În aceste condiţii, Carnaval nu va participa la concursul internaţional de călărie care va avea loc zilele acestea la Târgu-Mureş. "RNP nu are juniori care să îl călărească şi nu va intra în concurs", a precizat Cosmin Lechinţan, în timp ce Viorel Bubău spune că această decizie aduce atingere performanţei sportive a României. "Este o mare pierdere pentru sportul hipic, nu pentru Bubău", a declarat jocheul de la Sântana de Mureş, nemulţumit vizibil de faptul că prin refuzul RNP de a-l lăsa pe Carnaval în competiţie fiica sa,Viorela, va fi nevoită să încalece un alt armăsar.

Edy MÃRCUŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE