Veşnic revendicativi Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Veşnic revendicativi

926_Vesnic.gifMembrii Asociaţiei 21 Decembrie Oraş Martir ameninţă din nou că intră în greva foamei dacă autorităţile nu le vor rezolva câteva revendicări legate de drepturile lor. Ca de obicei, revoluţionarii mureşeni sunt divizaţi şi se acuză unii pe alţii de impostură. Vasile Ilcu Francisc a spus că revendicările legate de spaţii ar trebui să vină după ce revoluţionarilor le va fi recunoscută calitatea de personaje care au schimbat faţa României. Ilcu a mai spus că ei, revoluţionarii, ar fi trebuit să meargă la Luxembourg, la semnarea Tratatului de aderare, deoarece acest lucru se datorează lor şi nu politicienilor. Revoluţionarul a mai spus despre preşedintele Csaszar Zoltan că este un impostor şi că certificatul acestuia de revoluţionar a fost invalidat de la Bucureşti.
Conducerea Asociaţiei a solicitat Primăriei Târgu Mureş să-i acorde un alt spaţiu, deoarece actuala locaţie este revendicată, dar a uitat să reactualizeze dosarul.
Revoluţionarii consideră că sunt ignoraţi pe nedrept atât de presă cât şi de autorităţi, însă acest lucru nu este surprinzător având în vedere că la majoritatea discuţiilor duhnesc puternic a băutură.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE