Senatorul Antonie trece la PD Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

Senatorul Antonie trece la PD

2968_senator.gifNoul lider al democraţilor mureşeni, Dorin Florea, se considerã a fi un potenţial lider al Alianţei D.A. la nivel local, dar şi a Coaliţiei aflatã la putere, formatã din PD, PNL, UDMR şi PC. Florea susţine cã pânã acum PD Mureş a fost doar spectator la viaţa politicã, iar cel care a greşit, prin neimplicare, este fostul şef, Dinu Socotar.

Noul lider al democraţilor mureşeni, Dorin Florea, se considerã a fi atât liderul Alianţei D.A. la nivel local, dar şi a Coaliţiei aflatã la putere, formatã din PD, PNL, UDMR şi PC. Florea susţine cã pânã acum PD Mureş a fost doar spectator la viaţa politicã, iar cel care a greşit, prin neimplicare, este fostul şef, Dinu Socotar. Totuşi, nu-i poartã picã pentru cã nu i-a predat partidul la cheie ci îl invitã sã colaboreze: „Îi ofer lui Socotar şansa de a circula cu Mercedesul, nu cu Trabantul", a declarat el. În ceea ce priveşte colaborarea cu recent demisionarul liberal, senatorul Mihai Antonie, Dorin Florea a declarat cã îi va pune acestuia în geantã toate proiectele pe care are interesul de a le promova în parlament. „Antonie va avea un rol important în ceea ce priveşte lobby-ul fãcut pentru judeţ", a spus Florea. Liderul interimar al PD nu şi-a ascuns aversiunea faţã de cei care nu agreazã trecerea lui la democraţi, majoritatea provenind din PNL. Asta nu l-a împiedicat sã preia defectele de exprimare de la premierul Tãriceanu. Astfel, la fel ca şeful Guvernului, Florea nu foloseşte niciodatã prepoziţa „pe", ci se exprimã, de exemplu „în PD existã oameni pe care nu mai vrem sã-i vedem deoparte".
În rest a dat o reprezentaţie de zile mari. Fost ţãrãnist, fost independent el a avut o revelaţie când a descoperit cã doctrina democratã i se potriveşte ca o mãnuşã. Dorin Florea a vorbit ca un primar fãcând abstracţie cã din poziţia de lider politic el se poate referi doar la un anumit segment de populaţie, de parcã ar dori sã facã din toţi mureşenii membrii PD. Florea a declarat cã a gãsit în PD 72 de organizaţii din care doar 33 funcţioneazã. Deşi iniţial a spus cã nu-l intereseazã ce se întâmplã în alte partide, ulterior a revenit şi a spus cã este îngrijorat de plecãrile din PNL, însã compasiunea nu l-a ţinut foarte mult şi a declarat cã este dispus sã accepte în PD organizaţiile dezertoare. Dorin Florea a mai declarat cã din câte ştie el Coaliţia la nivel local fie cã nu s-a întrunit din varã, fie PD nu a fost invitat. De asemenea, a spus cã la nivel local Alianţa D.A nu mai funcţioneazã demult. Întrebat de ce ar fi un mai bun lider al Alianţei decât Eugen Nicolãescu, Florea a spus „pentru cã eu sunt mai acasã", afirmaţie destul de interpretabilã, chiar defãimãtoare, dacã face referire la facultãţile mintale.
Pentru azi şi mâine Florea i-a convocat pe reprezentanţii Coaliţiei la discuţii la sediul PD.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE