Banale replici masculine Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 172 Vizualizări

Banale replici masculine

3092_repliciM.gifCele mai banale replici le dã un bãrbat care se plictiseşte de o femeie şi vrea sã-i dea papucii. Deşi sunt fumate demult, bãrbaţii n-au reuşit încã sã gãseascã ceva original, dar şi femeile se simt la fel de frustrate atunci când le aud.
Iatã un top al celor mai expirate formule la care apeleazã bãrbaţii.
Nu este vina ta, este vina mea – Dupã cât mişto s-a fãcut de aceastã replicã, se pare cã ea rãmâne în continuare prima în topul vocabularului masculin de despãrţire. Explicaţia este simplã: nu vrea sã te rãneascã. În realitate, el considerã cã este numai vina ta, cã nu vã potriviţi, dar preferã sã te scuteascã şi sã ia asupra lui vina. Iar pentru a pãrea şi mai grozav, câte unul mai adaugã: eşti prea bunã pentru mine. Eu sunt un nenorocit care nu te merit.
Am nevoie de puţin spaţiu, aş prefera sã fiu singur o perioadã – O variantã mai clarã ar fi "Eşti mult prea posesivã, prefer sã fiu singur decât sã fiu cu tine". Apropo, sã fie clar, bãrbaţii niciodatã nu vor prefera sã fie singuri. Doar cã vor sã te schimbe, sã fie clar!
Am o viaţã mult prea ocupatã şi complicatã momentan, nu am timp de o relaţie – Nu existã aşa ceva, hai sã fim serioşi. Ideea de bazã este cã nu te considerã suficient de importantã aşa încât sã îşi facã timp şi pentru tine în viaţa lui ocupatã.
Mi-am neglijat prietenii din cauza relaţiei noastre, am nevoie sã mã distrez un timp alãturi de ei – Este evident: alãturi de tine nu se distreazã, se simte sufocat şi este posibil sã fi trecut printr-o faza de certuri dese. Preferã sã se distreze alãturi de prietenii lui, sã bea cu ei şi sã agaţe alte femei, pentru cã în realitate este în cãutare de ceva nou.
Mã gândesc la tine ca la o sorã – Asta este într-adevãr o replicã des întâlnitã şi, din pãcate, destul de rãsuflatã. Pânã acum bãnuiesc cã nu te considera ca pe o sora, nu? Ideea de bazã este cã nu te mai considerã atrãgãtoare din punct de vedere sexual.
Nu vreau o relaţie serioasã momentan – Mai bine ar fi fost sã spunã direct "Nu vreau o relaţie serioasã cu tine". Ideea este cã nu te place suficient de mult încât sã aibã o relaţie cu tine. Aţi iesit de câteva ori, dar a realizat cã nu vrea mai mult.
Tocmai am ieşit dintr-o relaţie, nu vreau momentan ceva serios – Vroiam doar sã mã culc cu tine ca sã o uit pe ea. Acum, fie m-am împãcat cu ea, fie nu m-ai ajutat sã o uit aşa cã îmi caut alt medicament.
Poate ar fi mai bine sã luãm o pauzã, pentru a ne clarifica sentimentele – Vreau sã ne despãrţim, dar vreau sã te duc un pic cu zãhãrelul ca sã suferi mai puţin.
Ar fi mai bine sã rãmânem doar prieteni – Era mai bine când eram doar prieteni, deoarece nu sunt prea atras de tine şi nu eşti ceea ce vreau eu acum. Nu o sã rãmânem oricum prieteni, dar sunã bine, nu?
Nu sunt pregãtit pentru o relaţie – Am vrut doar sã fac sex cu tine şi acum pare cã tu ai înţeles greşit şi vrei mai mult. Hai sã ne calmãm amândoi. Nu asta caut momentan.
Atunci când auziţi una dintre aceste replici nu este cazul sã intraţi în panicã, nici sã fiţi distruse. Bucuraţi-vã cã aţi scãpat de un tip care nu are imaginaţie. Nu plânge cã s-a terminat, bucurã-te cã s-a întâmplat!

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE