LTU preia cursele Air Madrid Externe
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

LTU preia cursele Air Madrid

7012_air_madrid.gifCompania germană de aviaţia LTU va prelua cursele transatlantice ale grupului Air Madrid, căruia i-a fost ridicată licenţa de funcţionare în cursul lunii trecute, urmând a angaja jumătate din angajaţii companiei spaniole, a anunţat marţi guvernul Spaniei, relatează Reuters.
Operatorul de curse de tarif redus Air Madrid şi-a sistat activitatea în decembrie fără avertisment, dând vina pe publicitatea negativă privind posibilitatea ca guvernul să îi suspende licenţa, o decizie pe care autorităţile din Madrid au luat-o în ziua următoare. Anunţul a dus la blocarea a peste 120.000 de pasageri, în mare parte provenind din România şi America Latină.
Ministrul Lucrărilor Publice, responsabil pentru sectorul transporturilor, a confirmat marţi un anunţ făcut de cotidianul El Pais, conform căruia compania LTU va prelua anumite rute pe care Air Madrid desfăşura zboruri.
Compania germană a refuzat să ofere detalii suplimentare. Cotidianul El Pais a anunţat că LTU a depus deja cererea pentru a primi permisele de zbor de la operatorul spaniol de aeroporturi AENA, şi că va demara aceste zboruri începând cu sfârşitul lunii ianuarie. (newsin)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE