SMS-ul cititorului Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 21 Vizualizări

SMS-ul cititorului

Ai fost martorul unui eveniment deosebit? Ai vreun pont interesant sau vreo sugestie referitoare la articolele din Zi de zi? Daca da, trimite-ne sms-ul tau la numarul de telefon 0742-668-500 si noi îl vom publica!
Mircea Luca
"Jaful national nu este altceva decât rezultatul a celor 17 ani de guvernari democratice care au culminat în ultimii patru ani cu sloganul sa traiti bine! Cei care s-au perindat pe la conducerea tarii nu au avut alta treaba decât sa se îmbogateasca cât mai repede fara eforturi prea mari, sa vânda tot ce e de vândut, sa nu mai aiba bataie de cap spunând ca statul nu e capabil sa gestioneze averea pe care o detine, dar culmea ca au vândut tot firmelor de stat. Pentru asta ar trebui condamnati pentru subminarea economiei nationale, nu au mai pus nimic în loc, facând împrumuturi greu de suportat. Pentru a nu avea probleme cu populatia au marit birurile, pentru ca bugetul nu mai are din ce se alimenta trebuie condamnati pentru genocide, dar cine sa-i condamne? Si învatamântul e la pamânt, sistemul sanitar de asemenea, armata, politia si cultura la fel. Poate vom trai bine anul asta, ca e an electoral."
Jiji
"Daca la nivel national învatamântul e pe spate, cum ar putea fi altfel la nivel local?"
Ion
"Mai Corui, tu comentezi tot timpul arbitrajele când pierzi, iar acum ai tupeul sa spui ca-i prima data în sapte ani! De ce nu comentezi si când castigi acasa doar cu ajutorul arbitrilor? Mai bine le-ai spune jucatorilor ce au de facut, caci joaca la fel ca în curtea scolii. Iar daca nu înscriu de 3 puncte sunteti "morti"."

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE