Veturia Câmpean, o rebela fara pauza Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

Veturia Câmpean, o rebela fara pauza

11359_tampsiuta.gifVeturia Câmpean este o tânara actrita din Reghin, angajata ca referent cultural al Casei de Cultura "Eugen Nicoara" din localitate. Ea studiaza grafologia, practica yoga si mai nou este stirista la un post de radio din Reghin.
Veturia a fost stirista o scurta perioada la Televiziunea Târgu-Mures si angajata a televiziunii TVR Cluj, unde se ocupa de emisiunile "Top 10 muzica populara" si "Civilizatia Satului". Am reusit sa o prindem într-o scurta pauza dintre stiri si repetitiile de teatru ale Casei de Cultura, gasind o femeie înzestrata cu o energie cât pentru înca doua vieti.
Reporter: Toata lumea stie ca ai foarte multe talente, dar de unde noua pasiune pentru radio ?
Veturia Câmpean: De fapt, aceasta pasiune nu e chiar noua, de când am intrat la Universitatea Teatrala U.A.T din Târgu-Mures mi-am dorit sa fac radio, sa profesez în acest domeniu si chiar am lucrat putin la un post de radio din Târgu-Mures si ca stirista la TTM, dar nu am facut fata pentru ca aveam prea multe responsabilitati pe cap, eram studenta în anul I si nu îmi ajungea timpul. Am renuntat atunci cu o durere în suflet, dar se pare ca Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi, nu mi-a uitat dorinta si azi chiar sunt mândra ca sunt o stirista. Anul acesta, în 1 iunie voi împlini un an de radio si voi face un chef unde veti fi invitatii mei.
Rep.: Ce pasiuni ai?
V.C.: Am început sa cam uit ce înseamna notiunea de timp liber, lucrez aproximativ 12 ore la radio si la casa de cultura, plus ca sunt în anul II la un curs de grafologie. Chiar daca sunt prinsa cu atestate si spectacole, nu ma plâng. Satisfactia mea e ca fac parte din a doua generatie de grafologi din tara si în viitor chiar am de gând sa profesez în domeniu. Aceasta a devenit pasiunea mea cea mai arzatoare acum.
Rep.: Ce calitati apreciezi la un barbat?
V.C.: În primul rând sa ma faca sa ma simt femeie si eu sa vreau sa fiu femeie pentru el, sa fie destept, haios si sa aiba simtul umorului.
Rep.: Când te-ai îndragostit prima oara, îti mai amintesti?
V.C.: Da, sigur ca îmi amintesc, m-am îndragostit la cinci ani de un baiat la gradinita pe nume Daniel. Avea ochii albastri si era din Brasov, pentru ca atunci locuiam acolo. Eram înnebunita dupa el, desi era mai mic decât mine, dar aveam multe lucruri în comun, eram cei mai rai din grupa si în fiecare zi eram pusi amândoi la colt.
Rep.: Ce mâncare preferata ai?
V.C.: Eu sunt vegetariana iar prietenul meu carnivor, motiv pentru care de multe ori nu ne întelegem pe partea culinara, dar salata cu spanac a devenit reteta casei mai ales daca mai adaug putin porumb, putina ceapa, multa brânza iar la final o acresc cu suc de lamâie, nimeni nu-i poate rezista nici chiar prietenul meu.
Rep.: Esti o persoana dificila, suparacioasa?
V.C.: Nu cred ca sunt dificila, sunt foarte deschisa si nu port ura, consider ca durerea zilei de ieri este gluma zilei de mâine. Iar o zi în care nu râd macar o data e o zi pierduta pentru mine.
Rep.: Cu cine ai petrece o noapte de dragoste din actorii de la Hollywood?
V.C.: …cu Colin Farrell, poate si pentru ca seamana cu prietenul meu Lori, îmi place ca este un tip macho, putin misterios si putin"mai obraznic".

A consemnat
Robert MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE