Sarbatoritii inceputului de an 2009 Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 94 Vizualizări

Sarbatoritii inceputului de an 2009

p_99.jpgDupa sfintii Vasile cel Mare si Ioan Botezatorul, a venit vremea sa-i felicitam si pe cei nascuti la inceputul anului. Incercarile noastre de a-i contacta la vremea respectiva s-au dovedit inutile, stiut fiind faptul ca dupa Revelionul petrecut in familie sau in statiunile montane, toti cei obisnuiti sa fie deranjati la telefon si-au lasat celularele intr-un loc fara semnal, ca nici macar din inertie sa nu raspunda la apelul nimanui!
De aceea ii felicitam astazi pe asistent managerul Cosma Adriana de la Autoi Top, care in prima zi a anului a implinit trei decenii! Bartha Zsuzsanna de la Realitatea Tv Targu Mures a implinit 27 de ani, viceprimarita de la Reghin, Maria Precup tot pe intai ianuarie a implinit 54 de ani, iar vicepresedintele Octavian Popa de la Tarnaveni a ajuns la cifra vestitei autostrazi americane, Route 66, le dorim La multi ani cu sanatate!
Szabo Arpad, vicepresedintele Consiliului Judetean Mures pe data de 2 ianuarie a implinit 58 de ani. “Am petrecut acasa in liniste, m-am odihnit, am fost un pic si racit”, ne-a dezvaluit din detaliile zilei sale de nastere. “Telefonul de aceea e telefon ca sa-l tin deschis, pentru ca nu pot sti cand are nevoie de mine cineva, din trei telefoane unul poate fi de importanta vitala cuiva”, ne-a explicat cum de poate fi gasit mereu la telefon vicepresedintele. Cat despre cadouri, a tinut sa precizeze ca “nu valoarea materiala conteaza ci faptul ca familia nu uita ca e ziua unuia dintre ei, si ca pot fi impreuna.”I-am urat si noi La multi ani cazand de acord ca orice urare de bine e valabila doua saptamani.
Pe interpreta de muzica usoara, Sanda Ladosi nu am gasit-o, asa ca va asculta urarile noastre de bine la implinirea celor 30 de ani din casuta vocala a telefonului ei mobil.
Primarul din Suseni, Mihai Morar a primit cu satisfactie urarile noastre de viata lunga, desi a trebuit sa faca un du-te vino prin curtea casei in cautarea zonei de acoperire a telefonului mobil. “Nu am semnal bun, nu este semnal, am iesit in curte” a inceput primarul relatarea despre ziua lui de nastere. A implinit 54 de ani. L-am intrebat cum a fost? A raspuns cu naturalete: “D-apoi cum sa fie, acasa cu familia, nimic deosebit. Cadouri? Niste maruntele, ca erau deja atatea sarbatori , era suprasaturatie si apoi e si criza asta care ne afecteaza ca pe toata lumea, ca nu putem sta in afara ei.” Asa este.
Dintre sportivii mureseni, atacantul Calin Tarnavean de la FC Municipal Targu Mures a implinit un sfert de secol, dar “nu am tinut ziua in mod deosebit, nu obisnuiesc sa fac nimic exagerat” a declarat el, adaugand ca, “familia m-a felicitat, mama a facut un tort, dar n-am organizat nimic deosebit. Am fost la Viena de Revelion, e foarte frumos, alta cultura, alta lume, din pacate pentru noi, mult mai dezvoltati decat noi”, a adaugat doar dupa ce l-am intrebat, dovedind multa modestie.
Portarul de la FCMunicipal, Mircea Oltean a implinit 27 de ani, “am sarbatorit cu prietenii, cu familia, iar de la sotie am primit cadou un ceas Kalvin Klein,” a declarat sportivul.
Hajnal Florin consultant la Institutia Prefectului judetul Mures, Popstan Cornel economistul de la Grupul de firme Gliga, Matei Mugurel de la Evidenta populatiei din municipiul Reghin au mai bifat cate un an, la fel cu presedintele FDGR Sighisoara, Adolf Hugel.
Tuturor celor care si-au serbat ziua lor de nastere sau si le serbeaza astazi, le dorim La multi ani si viata lunga!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE