Horoscop, miercuri, 14 ianuarie 2009 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Horoscop, miercuri, 14 ianuarie 2009

Berbec
Astăzi ar fi bine să delegaţi o parte din treburile pe care trebuie să le rezolvaţi şi să vă concentraţi asupra lucrurilor mai importante şi urgente.
Taur
Inima dumneavoastră suferă în taină din cauza unei decepţii sentimentale. Sunteţi predispus la iubiri periculoase, care pot strica alte relaţii.
Gemeni
Primiţi o informaţie salvatoare sau o mână de ajutor exact atunci când aveţi mai mare nevoie de sprijin. Cineva ştie când să intervină în viaţa dumneavoastră.
Rac
Deja nu prea mai faceţi faţă volumului foarte mare de muncă, dar nu îndrăzniţi să cereţi ajutor. Sunteţi obsedat de nişte probleme pe care nu le-aţi rezolvat.
Leu
Va simţiţi epuizat în această perioadă, mai ales pentru că întâmpinaţi ceva dificultăţi în relaţia în care sunteţi implicat. Există şi compromisuri obligatorii.
Fecioară
Aveţi impresia că alţii nu îşi dau la fel de mult interesul şi că dumneavoastră sunteţi cel care depune cele mai multe eforturi. Dacă tăceţi nimeni nu va şti ce gândiţi.
Balanţă
Dumneavoastră şi persoana iubită vă gândiţi cum să vă împărţiţi sarcinile zilnice, în aşa fel încât să fiţi mai eficienţi şi să vă rămână mai mult timp liber.
Scorpion
Dacă vă veţi consulta agenda de fiecare dată şi vă veţi asigura că treburile de serviciu nu se suprapun cu cele personale, nu veţi avea nici o problemă şi veţi evita conflictele.
Săgetător
Astăzi veţi răspunde sentimentelor partenerului cu aceeaşi intensitate şi vă veţi lăsa răsfăţat de acesta. Multe par să revină la normal, e o zi perfectă.
Capricorn
Încercaţi să vă concentraţi foarte bine asupra sarcinilor respective şi să nu vă lăsaţi descurajat de volumul mare de muncă. În plan sentimental, să fiţi mai deschis.
Vărsător
Unele merite ale dumneavoastră vor fi asumate de un alt coleg şi această situaţie vă va nemulţumi şi veţi încerca să clarificaţi lucrurile cu superiorii.
Peşti
Vă gândiţi să vă schimbaţi locul de muncă şi să vă îndreptaţi către alt domeniu de activitate, mult mai interesant. Aveţi destule oferte şi nu prea ştiţi la care să vă opriţi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE