Comunitare
- admin
- 0 comentarii
- 56 Vizualizări
Sfaturi practice in bucatarie
19 ianuarie 2009Mirosul de varză sau conopidă nu se va mai răspândi în întreaga casă dacă în vasul în care fierbe puneţi o bucată de pâine, într-un săculeţ de tifon.
Peştele prăjit va fi foarte gustos dacă înainte de a-l da prin făină şi a-l prăji îl ţinem 5-10 minute în lapte.
Ouăle nu mai plesnesc la fiert dacă puneţi în apă puţină sare.
Carnea de friptură, unsă cu un strat subţire de muştar, are gust mai bun, codimentele păstrându-şi aroma intactă.
Când pregătiţi carne nu puneţi niciodată sare la început, pentru că întăreşte carnea.
La fripturi folosiţi vin alb demisec la carnea albă şi vin roşu sec la carnea roşie; le va da un plus de gust.
Recomandari
Recent
Popular
Etichete
Lasă un comentariu