Sfaturi practice in bucatarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Sfaturi practice in bucatarie

Mirosul de varză sau conopidă nu se va mai răspândi în întreaga casă dacă în vasul în care fierbe puneţi o bucată de pâine, într-un săculeţ de tifon.
Peştele prăjit va fi foarte gustos dacă înainte de a-l da prin făină şi a-l prăji îl ţinem 5-10 minute în lapte.
Ouăle nu mai plesnesc la fiert dacă puneţi în apă puţină sare.
Carnea de friptură, unsă cu un strat subţire de muştar, are gust mai bun, codimentele păstrându-şi aroma intactă.
Când pregătiţi carne nu puneţi niciodată sare la început, pentru că întăreşte carnea.
La fripturi folosiţi vin alb demisec la carnea albă şi vin roşu sec la carnea roşie; le va da un plus de gust.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE