Prea mici pentru o echipa asa de mare Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Prea mici pentru o echipa asa de mare

p_6_2_21.jpgFormatia feminina de volei CSU Medicina Targu-Mures a fost invinsa pe propriul teren de campioana en titre, CSU Metal Galati cu un categoric 3-0 (pe seturi: 20-25; 24-26; 13-25), intr-o partida din cadrul etapei a XVI-a a primei divizii. Oaspetele veneau in postura de favorite. Acest fapt a marcat evolutia muresencelor, cu toate ca au jucat mult peste nivelul partidei din Cupa Romaniei, pierdut in fata echipei Unic Piatra Neamt.
Dupa un debut echilibrat, galatencele si-au creat un avantaj de patru puncte, pe care l-au pastart pana spre mijlocul setului. Un serviciu as al capitanei Bardocz, urmat de cateva atacuri reusite si blocaje eficiente, in special prin Nikic si Maletic, fetele lui Luka Valerijan au preluat conducerea la 13-11. Acest avantaj de doua puncte au reusit sa-l pastreze doar pana la 18-16, cand a intervenit “teama de victorie”, pierzand sase puncte consecutiv si cedand setul in 24 de minute.
Setul secund avea sa se desfasoare aproape identic, muresencele mentinand avantajul pana spre final, reusind chiar o diferenta de patru puncte (22-18), ratand si o minge de set. Au cedat la mare lupta setul in 29 de minute, fapt care le-a marcat psihic. Antrenorul oaspetelor a introdus doua jucatoare de rezerva abia in cel de-al treilea set, lucru care dovedeste cu cata seriozitate au abordat partida. Gazdele au depus practic armele dupa ce au pierdut setul secund, permitand galatencelor sa se detaseze din startul setului trei la noua puncte (3-12). O ultima tresarire de orgoliu s-a produs din nou spre mijlocul setului, cand au redus diferenta la 10-15, scor la care s-a si cerut time-out. Din acest moment insa, jocul nu s-a mai legat, ajungandu-se repede la 10-22 si conturile s-au incheiat dupa 18 minute de joc, practic fara lupta, la 13-25.
Imbucurator este faptul ca antrenorii mureseni Luka Valerijan si Laurentiu Magdas au rulat cu o singura exceptie intreg lotul, jucatoarele folosite dovedind ca omogenizarea este pe punctul de a se realiza. Valoarea jucatoarelor confirma astfel spusele conducerii clubului in privinta noului val, care vine tare din urma.
Antrenorul Luka Valerijan: “Formatia din Galati, participanta si in Liga Campionilor, este clar favorita la castigarea titlului. Pentru noi este important ca jocul nostru creste in valoare. Speram sa reusim sa ne mentinem in primele patru locuri”

Arbitrii Ovidiu Iliescu (Brasov) si Lica Sofron (Piatra Neamt), au condus formatiile:
CSU Medicina: Adina Salaoru, Brankica Nikic, Stanija Maletic, Cristina Zanfir, Bardocz Orsolya, Rodica Ciubuc, libero- Sladjana Tesic. Au mai evoluat: Ramona Breban, Roxana Ivanof, Ioana Baciu si Anca Bunea.
Metal Galati: Derisilo Stankovic, Molnar Brizitka, Onyegekwe Nneka, Alina Albu, Grigoruta Miclea, Sanja Malagurski, libero-Alexandra Trica. Au mai evoluat: Adriana Dumitru si Adlumi Martinez. Antrenori: Zoran Terzic si Nevad Djurovic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE