Horoscop, joi, 14 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Horoscop, joi, 14 ianuarie 2010

Berbec
Competiţia intelectuală este constructivă şi stimulativă, pentru că, atunci când aveţi ceva de spus şi trebuie să vă impuneţi punctul de vedere, nu ajungeţi doar să ştiţi, ci trebuie să luptaţi pentru părerea proprie.
Taur
Munciţi bine sub îndrumarea unei persoane a cărei superioritate o recunoaşteţi fără a avea nimic de comentat. Faceţi întocmai cum spune, dar va veni ziua când nu veţi mai avea nevoie să fiţi condus de nimeni.
Gemeni
Banii sunt principalul motiv de supărare al zilei, deşi cu siguranţă aveţi alte atuuri de care vă puteţi folosi pentru a vă păstra tonusul pozitiv. Scoateţi în evidenţă ceea ce vă avantajează, nu ceea ce vă deranjează.
Rac
Aţi ajuns la capătul unui proiect care v-a solicitat la maximum. Rememorind de la ce aţi pornit, o simpla idee, şi aţi ajuns, la o construcţie solidă, vă daţi seama că sunteţi un om care merită toate laudele!
Leu
Discutaţi cu familia despre o schimbare pe care să o duceţi la îndeplinire cândva, pe parcursul acestui an. Deja puneţi ţara la cale şi fiecare îşi exprimă dorinţele cu privire la acest moment de perspectivă
Fecioară
Chiar dacă nu e finalul pe care l-ai dorit, reuşiţi să găsiţi latura bună şi în ceea ce aţi primit, şi chiar sărbătoriţi faptul că aţi ajuns la capăt. În fond, orice final e o eliberare de o sarcină şi vă puteţi relaxa un pic.
Balanţă
Se ştie că sunteţi o persoană optimistă, care nu renunţă niciodată să viseze frumos, iar azi, tonusul dumneavoastră pozitiv şi entuziast este recompensat din plin cu un nou plan, de la care aveţi mari pretenţii.
Scorpion
Prietenii se cam tem de reacţiile neaşteptate şi îi vedeţi cum se retrag şi nu vor să vă enerveze. Nu vă inspiră încredere şi aveţi impresia că una spun şi alta gândesc, dar numai pentru că le e frică de dumneavoastră!
 
Săgetător
Deşi sunteţi genul de om care reuşeşte să-şi controleze bine emoţiile. Ori regretaţi ceva de odinioară, ori treceţi printr-un loc încărcat de senzaţii puternice, inima dumneavoastră bate mult mai tare.
Capricorn
Dacă v-aţi propune ţeluri mai modeste, pe etape, din aproape în aproape, aţi putea ajunge la cel mai înalt, dar să alegeţi direct o ţintă imposibilă e deja pierdere de vreme şi consum inutil de energie.
Vărsător
Succesul acestei zile se calculează în bani, deci puteţi spune că eforturile dumneavoastră au avut rezultate palpabile. Pe lângă reuşita financiară, contează şi senzaţia de împlinire care vă copleşeşte.
Peşti
Lăsaţi lucrurile să curgă de la sine, pentru că, atunci când vă veţi vedea în faţa evenimentelor respective, veţi găsi în dumneavoastră toate resursele necesare pentru a le face faţă cu brio. Nu va faceti griji inutile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE