Activitate sistata la sectiile de amoniac de la Azomures Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Activitate sistata la sectiile de amoniac de la Azomures

p_7_2_6d8cf0.jpgCombinatul Azomures Târgu-Mures si-a sistat ieri activitatea din cadrul sectiilor de amoniac, ca urmare a presiunii scazute a gazului metan, situatie cauzata de reducerea presiunii gazelor, ca urmare a temperaturii scazute înregistrate în ultimele zile.
Directorul administrativ si secretarul Consiliului de Administratie al combinatului Azomures a precizat ca, în conformitate cu prevederile legale, SC Azomures SA face parte din categoria consumatorilor de gaz interuptibili, motiv pentru care are asigurata cantitatea de gaz necesara mentinerii la cald a instalatiilor tehnologice. “Având în vedere prognozarea unor temperaturi scazute pentru perioada urmatoare, în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare precum si cu prevederile contractuale, Societatea de Transport National Gaze Naturale Transgaz a notificat societatea noastra asupra limitarii prestarii serviciilor de transport. Ca urmare, începând de azi (n.r. ieri), Azomures are asigurata strict cantitatea de gaz necesara mentinerii la cald a instalatiilor tehnologice, astfel încât reluarea activitatii de productie sa fie posibila în momentul în care conditiile meteorologice vor fi mai favorabile”, a declarat Angela Podina.
Potrivit acesteia, conform notificarii primite de la Transgaz, situatia se preconizeaza a dura circa 14 zile. “Fiind vorba de o masura temporara, care poate fi anulata în orice moment în functie de conditiile meteo, Azomures considera, la acest moment, ca nu se impune trimiterea salariatilor în somaj si, cu atât mai putin, disponibilizarea de personal”, a aratat Angela Podina.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE