Sfaturi utile pentru viata in doi Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Sfaturi utile pentru viata in doi

Afecţiunea este un element vital într-o relaţie, dar să nu lăsaţi impresia că suferiţi când nu primiţi întotdeauna atenţia pe care v-o doriţi. Să nu vă sufocaţi partenerul! Bărbaţii spun că o femeie care cere atenţie în fiecare clipă nu este deloc atrăgătoare. Problema este ele nu îşi dau seama când exagerează şi aproape cerşesc afecţiune, insistând prea mult să adopte anumite comportamente care nu fac decât să îi scoată din sărite pe partenerii lor.
Nu căutaţi mereu aprobarea lui
Bărbaţii vor să fie consultaţi şi să dea sfaturi atunci când este vorba de lucruri importante, ca de exemplu mutatul în alt oraş sau schimbarea carierei. Deşi consideraţi asta drept un semn de implicare, poate ar fi bine să vă abţineţi de la a-i cere partenerului părerea în orice privinţă şi, mai ales, în chestiuni „mărunte“, cum ar fi ţinuta pentru o petrecere sau coafura.
Sa nu va asteptati sa va distreze
E bine ca fiecare dintre parteneri să aibă propriul grup de prieteni, cu care să iasă „individual“, însă acest lucru nu înseamnă că ieşirile în doi trebuie excluse. Dacă femeia se bazează exclusiv pe această idee şi o promovează neîncetat, bărbatul îşi va face mustrări de conştiinţă de fiecare dată când trebuie să rămână peste program la serviciu sau când vrea să iasă în oraş doar cu gaşca lui de prieteni. Ieşirile în oraş trebuie să fie echilibrate.

Barbatilor nu le plac subintelesurile
Dacă iubitul nu vă spune că vă iubeşte după fiecare discuţie telefonică pe care o purtaţi, asta nu înseamnă că relaţia voastră s-a terminat. Nu e nevoie să despicaţi firul în patru, mai ales când chestiunile care vă dau bătăi de cap nu prezintă o importanţă deosebită. Bărbaţii nu îşi calculează atent fiecare gest şi fiecare cuvânt şi, de cele mai multe ori, acţiunile lor nu trădează nimic ascuns. Domnilor nu le plac subînţelesurile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE