O nunta perfecta, cu idei de la “Nunta noastra” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

O nunta perfecta, cu idei de la “Nunta noastra”

p_8_70.jpg
Tinerii care anul acesta s-au decis sa-si uneasca destinele au avut pret de trei zile ocazia ideala de a cunoaste si a admira ultimele tendinte aparute in industria nuntilor.
A treia editie a evenimentului “Nunta noastra”, organizat in acest week-end la Sala Polivalenta a reunit 54 de firme, specialisti in materii de vestimentatie, preparate culinare, decoratori de sali, restauratori de tablouri, bijutieri  si multi altii. La inaugurarea evenimentului prefectul judetulul Mures, Marius Pascan afirma ca, desi nunta este un eveniment ce innobileaza spiritul, a devenit totusi o industrie, insa cu toate acestea le doreste mirilor sa faca acest pas in viata intr-un mod cat mai inspirat si fericit. “Este o industrie pornind de la flori, decoruri, muzica, alegerea localului, masina cu care ne deplasam si, toate celelalte traditii si obiceiuri parca incet incet se aplatizeaza. Daca le luam pe toate in calcul devine o industrie si pentru miri devine un chin, pentru ca doresc sa iasa totul bine la evenimentul unic in viata unui om”, a declarat Marius Pascan.
De la rochii de mireasa si costume de mire, inele de logodna si verighete, aranjamente florale, lumanari lucrate manual, buchete de mireasa cu fructe, sau preparate culinare din cele mai diversificate, tinerii au avut de unde alege. Pe langa demonstratiile de
hairstyle si make-up, sedintele foto si de grafica pentru cupluri,  prezentare de rochii de mireasă, rochii de seară şi costume de mire, expozitia de arta culinară cu meniuri de nuntă combinată cu o degustare de vinuri a adus tendintele cele mai noi in materie de gastronomie pentru nuntile anului 2010, preparatele marine si cele italienesti facandu-si intrarea in meniurile nuntilor romanesti. „Adresabilitatea populatiei a fost destul de mare. Expozantii mi-au spus ca au fost tineri nu numai din Mures ci si din Sibiu, Brasov, Odorhei, Bistrita Nasaud, Mirecurea Ciuc. De asemenea au fost mult promotii si s-au facut si comenzi“, a precizat Cristina Manoila, organizatorul evenimentului. In ceea ce priveste tombola mirilor, castigatoarea premiului cel mare, un set de verighete, a fost castigat de o tanara din Carei, un week-end cu pensiune completă şi SPA la Complexul President din Targu-Mureş a fost castigat de o tanara din Targu-Mures, iar rochia de mireasa de o tanara din Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE