Partidul Conservator se pregateste de restructurari Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Partidul Conservator se pregateste de restructurari

p_12_2_27.jpgDaniela Popa, presedintele Partidului Conservator (PC), a anuntat sâmbata, 23 ianuarie, de la tribuna Consiliului National al partidului, ca demisioneaza din functia de lider al PC si ca opteaza pentru un post în Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. ”Astazi (n.r. sâmbata) voi anunta un lucru pe care majoritatea colegilor mei îl stiu. Îmi voi da demisia din functia de presedinte al PC si din cea de calitatea de parlamentar. Aceasta decizie nu este neaparat consecinta directa a faptului ca am optat pentru o functie în Executiv (n.r. membru în Consiliul de Supraveghere a Asigurarilor – n.r.). Am luat aceasta decizie cu putin timp înainte de alegerile prezidentiale, însa am ales sa nu fac acest pas decât dupa ce scena politica se va relaxa, evitând astfel riscul de a pune Partidul Conservator într-o situatie delicata în prag de alegeri”, a declarat Daniela Popa.
Prezent la lucrarile Consiliului National, primvicepresedintele PC Mures, Dinu Socotar, a declarat ca urmatorul congres al Partidului Conservator va avea loc în data de 28 februarie, prilej cu care vor fi anuntate candidaturile pentru functia de presedinte al partidului. “Conducerea biroului politic se va reuni înca o data pâna la acea data, pentru a discuta modificari de statut si program, care vor primi apoi girul biroului politic. Candidaturile pentru functia de presedinte al partidului se depun pâna la data de 22 februarie si trebuie sa contina un CV, intentia de candidatura si desigur un proiect politic”, a precizat Dinu Socotar.
Potrivit primvicepresedintelui PC Mures, la nivelul conducerii partidului vor avea loc o serie de restructurari, care vor fi decise la congresul din 28 februarie. “Este posibil ca structura de conducere a partidului sa fie formata dintr-un presedinte, un secretar general, sapte sau noua vicepresedinti si tot atîtia secretari executivi. De asemenea, se va discuta si despre alianta cu PSD deoarece, se stie,  în prezent aceasta are o forma destul de neclara deoarece sub aspect strict literar a încetat odata cu încheierea alegerilor prezidentiale. Dupa opinia mea alianta cu PSD va ramâne înregistrata în evderea colabararii parlamentare”, a încheiat Dinu Socotar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE