PD-L se pregateste de rebranding Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

PD-L se pregateste de rebranding

p_11_1_8f0972.jpgSecretarul general al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a declarat ieri ca numele partidului din care face parte ar trebui schimbat în Partidul Popular. Aceasta decizie ar trebui luata la viitorul congres al formatiunii. Liderul social-democrat a opinat ca si ca pedelistii fac parte din familia populara europeana. Desprins din FSN si devenit Partidul Democrat în 1993 sub presedintia lui Petre Roman, formatiunea a fost membra initial a Internationalei Socialiste. Ulterior, dupa preluarea presedintiei de catre Traian Basescu, PD a intrat în Partidul Popular European, devenind dupa fuziunea cu Partidul Liberal Democrat al lui Theodor Stolojan, Partidul Democrat Liberal în primavara lui 2008. O alta problema care se pune este si lipsirea de trandafirul de pe sigla. Marii lideri din conducerea PD-L-ului spun ca aceasta miscare de rebranding este absolut necesara deoarece partidul trebuie sa se revigoreze în totalitate. Totusi, cea mai importanta schimbare va ramâne schimbarea de nume dar oare arhicunoscuta culoare portocalie va fi schimbata?

Sa nu mai fim catalogati drept FSN-isti
“Am o parere foarte buna despre aceasta propunere. Nu vreau ca lumea sa mai spuna ca suntem FSN-isti. Astfel nu vor mai fi tot felul de presupuneri si suspiciuni. Noi facem parte din familia partidelo populare si meritam sa purtam acest nume.”
Doru Opriscan, deputat PD-L

Trandafirul trebuie schimbat
“Mi se pare o oportunitate foarte buna. Partidul are nevoie de o identificare cu Partidul Popular European atât la nivelul doctrinei, cât si la nivelul numelui si al siglei. Trandafirul de pe sigla ar trebui schimbat deoarece este considerat un simbol socialist. Ca si concluzie, este o idee foarte buna, chiar necesara.”
Mihail Porutiu, secretar executiv al PD-L Mures
 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE