Radiologie Imagistica Medicala de înalta performanta Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Radiologie Imagistica Medicala de înalta performanta

p_6_8ac389.jpgGratie unui parteneriat de bun augur, Centrul Medical Nova Vita, va lucra pe partea de radiologie si imagistica medicala cu UME Diagnostic Services, companie cunoscuta pîna cu putin timp în urma sub numele de EURORAD 2008.
Situat chiar lânga noul spital, centrul beneficiaza de aparatura de înalta performanta si de medici specialisti cu experienta. Aici pot fi facute investigatii atît pentru cei care vin prin Casa de Asigurari de Sanatate, în limita fondurilor disponibile, cât si pentru pacientii din spitale care au contracte cu UME Diagnostic sau orice persoana care doreste sa plateasca serviciile medicale. „Serviciile de rezonanta magnetica sunt gratuite deoarece avem contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, iar din martie serviciile vor fi gratuite la toate aparatele. În prezent avem contracte si cu spitalele din afara Târgu-Muresului si din Toplita, iar pe viitor vom semna contracte cu Casa de Asigurari de Sanatate din Bistrita si Harghita”, a declarat Giorgiana Lazar, Business Development Manager, Medicare Technics SA Bucuresti.
UME Diagnostic Services este o companie ce ofera întreaga gama a serviciilor medicale de radiologie imagistica medicala. Compania a fost înfiintata sub numele de EURORAD 2008, însa începând cu luna ianuarie si-a schimbat denumirea în UME Diagnostic Services. 
Colectivul de medici, precum si complexitatea serviciilor medicale oferite: rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, radiologie, osteodensitometrie, ecografii 3D/4D, fac din UME Diagnostic Services un centru medical de referinta în Târgu-Mures, singurul în care se poate asigura asistenta medicala completa, în aceasta specialitate.
Pe lânga echipamentele medicale moderne si corpul medical de înalt profesionalism, UME Diagnostic Services va propune un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurând astfel arhivarea îndelungata si confidentialitate totala, posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica, precum si teleradiologia. Astfel, pacientii pot beneficia de un rezultat prompt, de la medici de exceptie, indiferent de orasul în care se afla.
UME Diagnostic Services are în prezent cinci puncte de lucru la Sfântu Gheorghe, Oradea, Satu Mare, Bistrita si Târgu-Mures, iar în cursul acestui an se vor deschide înca doua puncte de lucru.
UME Diagnostic Services îsi asteapta pacientii în fiecare zi de luni pâna vineri, pe str. Liviu Rebreanu, nr. 29 A, între orele 8.00 – 20.00 si sâmbata între orele 8.00 – 14.00. Programarile se pot face la numere de telefon: 0365-566.970, 0730-013.280, în urmatoarele specialitati: rezonanta magnetica, computer tomografie, mamografie, ecografie, radiologie, osteodensitometrie, endocrinologie, ortopedie si neurologie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE