Luptă în trei pentru şefia TVR Târgu-Mureş Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 178 Vizualizări

Luptă în trei pentru şefia TVR Târgu-Mureş

Trei candidaturi au fost depuse pentru funcţia de director al Studioului Regional TVR Târgu-Mureş, termenul limită pentru înscrieri expirând ieri, la ora 16.00. Cu toate că actualul coordonator al staţiei locale a Televiziunii Naţionale, videojurnalistul Daniel Vistorovschi, nu a putut să ofere ieri, la ora 16.05, lista completă a candidaţilor pentru concursurile organizate, afirmând că nu cunoaşte numele acestora şi direcţionându-ne către biroul de presă de la Bucureşti, am reuşit totuşi să obţinem, prin mijloace specifice profesiei, numele celor care şi-au depus dosarul pentru a obţine un post în ogranigrama TVR Târgu-Mureş.
Astfel, fotoliul pentru funcţia de director va fi disputat între Sergiu Zereş, Manuel Marin şi Angela Măgheruşan, la concursul pentru ocuparea postului de redactor şef programe s-au înscris Sergiu Zereş, Ioan Ceauşescu şi Vasile Braite, în timp ce pentru funcţia de redactor şef ştiri în limba română bătălia se va da tot în trei, între Vlad Podar, Lacrima Balint şi Petriana Milăşan.
Surprinzător, pentru postul de redactor şef ştiri în limba maghiară s-a consemnat o singură candidatură, cea a jurnalistei Fekete Hajnal, în timp ce pentru şefia serviciului producţie s-a înscris Cristina Ghibu, fost producător la Antena 1 Cluj Napoca.
În prezent, TVR Târgu-Mureş acoperă din punct de vedere editorial judeţele Mureş, Alba, Braşov, Harghita şi Covasna, având şansa de a deveni imaginea postului naţional în regiunea pe care o acoperă (lider de audienţă), cu condiţia unui management profesionist, de implicare în viaţa comunităţii. Potrivit sondajelor, în prezent TVR Târgu-Mureş nu are notorietate, având maximum 3% audienţă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari







Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE