Locotenentul Alexandru Gheorghe susţinut de mureşeni Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Locotenentul Alexandru Gheorghe susţinut de mureşeni

11_alexandru_gheorghe.jpgMureşenii care utilizează reţeaua socială Facebook au transmis mesaje de încurajare şi de respect pentru locotenentul Alexandru Gheorghe, care a participat luni seara la mitingul din Piaţa Universităţii îmbrăcat în uniforma militară. “Am venit aici din acelasi motiv pentru care oamenii sunt aici. Raed Arafat este pentru mine un erou. Colegii mei din sistem au familii, copii şi credite în bănci, nu au curaj să vorbească. Eu am depus jurământul în faţa cetăţenilor, nu în faţa actualei puteri. Eu îmi asum răspunderea pentru ceea ce fac acum! Uniforma militară este un simbol al acestui stat. Milioane de români s-au jertfit în războaie, noi trebuie să le cinstim memoria cum se cuvine. Nu este normal ca oamenilor să le fie frică de guvern. Am venit aici să-mi expun nemulţumirea public”, a spus militarul în vârstă de 27 de ani, locotenent în cadrul Flotilei 71 Aeriană Câmpia Turzii.
“Românii care stau în faţa televizoarelor ar trebui să urmeze exemplul acestui tânăr!!!!! Curajul de care el a dat dovadă este o raritate în rândul românilor!!!!!!!!!”
Melania Pătruţ
“Bravo! Ăsta da curaj.. .demn de urmat! Tovarăşe lt. de intendenta(r) Caschetă’ Gabriel Oprea… nu îţi crapă obrazul???”
Osvath Pal
“Când a apărut pe ecran am încremenit. Nicio clipă nu am gândit că poate să fie o diversiune, chipul lui nu arăta aşa ceva. Am plâns gândindu-mă la consecinţe… sunt fiică de militar şi ştiu ce înseamnă Armata. Sper să fie totuşi bine…”
Felicia Pancea
Alte declaraţii făcute de locotenentul Alexandru Gheorghe la Antena 3:
– „Peste tot lumea mă întreabă ce face armata pentru ei şi nu ştiu ce să le spun.”
– „Mai sunt ofiţeri din SRI – patrioţi, vă spun sigur – şi le cer să facă front comun. Iar Bisericii Ortodoxe Române aş ruga-o să nu uite că este instituţia de baza a ţării alături de Armată şi le spun preoţilor în sutană că trebuie să fie alături de oameni.”
– „Nu pot să spun că nu mi-a fost frică. Am avut nopţi întregi de insomnii gândindu-mă ce trebuie să fac… Indiferent dacă mă arestează sau nu eu ştiu că am să fiu cel mai liber om din România, fiindcă am făcut ceea ce trebuie. Sunt un patriot şi îmi iubesc ţara şi neamul.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE