Trei zile aţi admirat “Nunta Noastră!” Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

Trei zile aţi admirat “Nunta Noastră!”

6-1_28.jpgTeatrul Naţional a găzduit în perioada 27-29 ianuarie 2012 expoziţia “Nunta noastră”, dedicată mirilor anului 2012. Timp de trei zile organizatorii şi-au expus cele mai noi modele de rochii de mireasă, costume de mire, rochii de gală, limuzine, mărturii, aranjamente florale, lumânări, accesorii pentru mireasă, mire şi nuntaşi, cameramani, fotografi, DJ, interpreţi de muzică uşoară şi populară, profesori de dans. Nunta este una din tainele vieţii noastre, eveniment la care orice miresică îşi doreşte să iasă din tipare. Visează la extravaganţe culinare, la decoraţiuni care-ţi taie răsuflarea şi accesorii inedite, toate spre deliciul şi încântarea invitaţilor.
La deschiderea oficială programată vineri, 27 ianuarie de la ora 13, au participat primarul Dorin Florea şi prefectul Marius Paşcan care şi-au exprimat urările de rigoare publicului prezent şi celor 43 de firme participante la cea de-a cincea ediţie a expoziţiei.  Pentru ziua de sâmbătă, 28 ianuarie, viitoarele miresici au luat la cunoştiinţă tendinţele anului 2012 printr-o prezentare de rochii de mireasă la care organizatorii şi-au etalat cele mai noi modele de rochii, completate cu un show de make-up şi hair-style, dar şi cu interpretarea unor melodii jazz de către Ana Maria Galea,  demonstraţia potrivită pentru a vă convinge să optaţi pentru muzică live. Pentru cei alergaţi de viaţă sau blocaţi de nămeţi, expoziţia a continuat şi duminică, 29 ianuarie, până la ora 17 când expoziţia şi-a închis porţile.
. Tendinţele 2012 aduc aplicaţii florale, cusături la baza gâtului şi nu în ultimul rând rochii pe mai multe straturi. Toate propunerile sunt ultra-feminine, cu accent pe forma siluetei, fie că e pe bust, talie sau şolduri de sirenă. Miresele acestui an au putut remarca rochiile de nuntă din 2012 care se anunţă a fi pline de organza, volane, panglici şi straturi de material gingaş. Cele mai indicate accesorii pentru păr în 2012 sunt florile sau penele, accesoriile din organza şi tiul, bentiţele brodate din dantelă sau fundele simple.
Cu toate că în ultimii ani mirii au optat ca un dj să se ocupe de întreţinerea atmosferei, o nuntă perfectă se marchează cu prezenţa unei trupe live.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE