Stacey Nolan n-a fost agresat la Alba Iulia! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 101 Vizualizări

Stacey Nolan n-a fost agresat la Alba Iulia!

2-2_435dd6.jpgLa finalul meciului de baschet dintre CSU Alba Iulia şi BC Nova Vita Târgu-Mureş, încheiat cu scorul de 69-54 în favoarea gazdelor, suporterii mureşeni şi-au aclamat cu fair-play favoritele şi s-au retras, dezamăgiţi de rezultat, dar civilizat.
Totuşi, site-ul „totalbaschet.ro” posta după meci o ştire surpriză, preluată din presa locală. „La finele jocului, la intrarea în sala de sport din Alba Iulia, antrenorul american al vizitatoarelor a fost agresat fizic şi verbal de un fan al echipei Nova Vita. Suporterul l-a ameninţat pe american, aruncându-i vorbe grele şi atacuri rasiste”, se specifică în ştire. Total fals! Suporterii şi măcar n-au fost în apropierea antrenorului, decât atunci când acesta s-a dus să-i salute, împreună cu echipa, iar vestiarul se află în partea opusă a sălii. Inclusiv poza care apare este din altă sală, la Alba Iulia este o minitribună pe o singură parte, cea opusă. „Nu ştiu absolut nimic despre vreun incident, iar Stacey când are vreo problemă, eu sunt primul căruia i se adresează”, a spus preşedintele clubului Nova Vita, Doru Borşan.
Contradicţii şi în ceea ce priveşte aplanarea conflictului. Se spune că au intervenit ba unele jucătoare, ba un oficial. Mai multe jucătoare au aflat despre presupusul incident de pe amintitul site. Ele declară că după ce au salutat galeria s-au dus direct la vestiar. Este dat şi numele „agresorului”, prin persoana lui Mihai Săndulache, fost în staff-ul tehnic. Un alt oficial al echipei, Vonya Laszlo afirmă că a auzit reproşuri între cei doi, deseori întâlnite după înfrângeri, dar nici vorbă de agresiuni. „Este mai degrabă ceva venit din rea intenţie, iar Săndulache nici n-a avut vreodată funcţie la club”, a mai specificat Doru Borşan.
Concluzia: chiar în cazul unui conflict între cei doi, amplificarea şi implicarea suporterilor care şi-au sacrificat o zi pentru a încuraja echipa, nu merită aşa ceva.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE